0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για πείτε συνάδελφοι τη γνώμη σας..... όπως έχω γράψει και παραπάνω, μάλλον φέτος θα πάρω άνευ αποδοχών γιατί θέλω να πάω στην Αγγλία, όπου εργάζεται ο σύζυγός μου, με τα παιδιά μας. Πολλοί που το ακούνε μου λένε: "μα καλά, δεν υπάρχουν εκεί υπηρεσίες να σε αποσπάσουν?". Γιατί μου το λένε αυτό? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?
Αν δεν κάνω λάθος, όταν παίρνεις άδεια άνευ αποδοχών, μπορείς να εργάζεσαι όπου και όπως θέλεις. Δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, και ούτε στον ζητάνε.
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 31, 2012, 06:44:48 pmΑν δεν κάνω λάθος, όταν παίρνεις άδεια άνευ αποδοχών, μπορείς να εργάζεσαι όπου και όπως θέλεις. Δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, και ούτε στον ζητάνε.αυτό είναι πολύ σημαντικό! αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει...
Ουδείς αναντικατάστατος, πλην των αποσπασμένων στο εξωτερικό, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να αποσπώνται ξανά και ξανά κάθε χρονιά (και πέραν της πενταετίας) στο εξωτερικό, με την αιτιολογία ότι είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους!Σχετ. βλ. την παράγραφο 5 του άρθρου 8 στο κατατεθέν Σχέδιο Νόμου:http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia?law_id=d8341ecd-59bc-4c89-8e1c-2aece9c01556
Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τις φετινές αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό; Μπήκαμε ήδη στο Νοέμβριο και παρόλο που η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώθηκε από τις 7 Οκτωβρίου, τίποτα δεν φαίνεται να κινείται. Μήπως η οικονομική στενότητα οδηγεί τελκά στη ματαίωση της κάλυψης των κενών στα σχολεία του εξωτερικού;