0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Απριλίου 30, 2013, 05:54:36 pmδεν μπορεί κάποιο σκεπτικό θα υπάρχει που χάνεις την οργανική σου, αλλα ποιό;μπορεί κάποιος να δώσει έστω κάποια "λογική" εξήγηση;αυτό ήταν πάντοτε και δική μου απορία.
δεν μπορεί κάποιο σκεπτικό θα υπάρχει που χάνεις την οργανική σου, αλλα ποιό;μπορεί κάποιος να δώσει έστω κάποια "λογική" εξήγηση;
Εγώ πάντως το συμπεραίνω από συνάδελφο στο σχολείο μου που την έχασε...
Παράθεση από: Siobaras στις Μαΐου 04, 2013, 06:20:16 pmΕγώ πάντως το συμπεραίνω από συνάδελφο στο σχολείο μου που την έχασε...εντάξει siobaras, είμαστε σίγουροι ότι τελικά την χάνεις. εξάλλου παραπάνω το επιβεβαίωσε και κάποιος που πήρε τηλέφωνο στο υπουργείου.Απλά ψάχνουμε να βρουμε κάποια "λογική" εξήγηση!!
Τα ιεκ/τει/αει/νελε δεν μετράνε για μείωση ωραρίου, μετράνε όμως για διδακτική. Αντιθετα οι άδειες και οι παντός είδους αποσπασεις σε φορείς, βουλευτές κτλ όπου αλλάζει το αντικειμενο ενασχόλησης δεν μετράνε ως διδακτική (βλ. σχετικά την με αρ. 2486/2004 γνωμοδότηση του Νομικου Συμβούλου του ΥΠΕΠΘ)
συμφωνώ μαζί σου με την λογική αυτή. Γιατί όμως αυτό που λες δεν εφαρμόζεται και σε όσους λείπουν κάτι χρόνια από το σχολείο τους με 5ετής εκπαιδευτικές άδειες κλπ?συνάδελφος στο σχολείο μου έχει να πατήσει 9 χρόνια στο σχολείο! πήρε 2 χρόνια επαπειλούμενη και μετα ανατροφής, μετά 5 χρόνια για διδακτορικό (το οποίο ακόμα δεν έχει τελειώσει!), μετά πάλι 2 χρόνια επαπειλούμενη και ανατροφής, σύνολο 9 χρόνια!! Αυτή γιατί κρατάει την οργανική της κανονικά;εγώ συμφωνώ με την λογική σου αλλά να ισχύει παντού και όχι κατ' εξαίρεση.και εντάξει να εξαιρέσω τις περιπτώσεις απόκτησης τέκνου, όταν κάποιος έπερνε μέχρι πριν λίγο καιρό εκπαιδευτική άδεια (που είναι σκέτη λούφα εδώ που τα λέμε, αφου σου δίνει 3 χρόνια για να κάνεις ενα μεταπτυχιακό), αυτός γιατί κρατάει την οργανική του, ενώ ο άλλος που πάει στο εξωτερικό να διδάξει την χάνει;