0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι επαθα εγω... στη μεταφορα απο το Προχειρο στο Απαντητικο Φυλλο εκανα λαθος (η αϋπνια δε βοηθησε) και μουντζουρωσα δυο κουτακια που ανηκαν στην ιδια ερωτηση. Ζητησα αλλο Φυλλο για να τα μεταφερω μαζι με το αυτοκολλητο των στοιχειων μου, αλλά δε μου εδωσαν γιατι λεει μπορει να θεωρηθει νοθεια, παρολο που αλλος εξεταζομενος ειπε οτι οταν αυτος το επαθε στο Τεστ Δεξιοτητων, του μετεφεραν το αυτοκολλητο σε νεο Φυλλο. Οπότε οχι μονο εχασα τη σωστη απαντηση, τωρα θα παρω κι αρνητικη βαθμολογια.
Λοιπον, αυτη η ΜΙΑ σωστη απαντηση που μετεφερα λαθος θα μ'εκανε να περασω τη βαση στο γνωστικο, μιας και κοβομαι λογω αρνητικης βαθμολογιας μιας ερωτησης (-0,3125). Καλα, αφου ο αλλος εξεταζομενος επιβεβαιωσε οτι στο Τεστ Δεξιοτητων μετεφεραν το αυτοκολλητο των στοιχειων του σε νεο Απαντητικο Φυλλο, τι τους πειραζε να μεταφερουν το δικο μου? Ενα λαθος στην αρχη-αρχη της μεταφορας εκανα, τους ειπα να το διορθωσουμε αμεσα, και δε δεχτηκαν! Τι τους πειραζε, αφου δεν πειραζε τους αλλους στο Τεστ Δεξιοτητων?#@$% την αρνητικη βαθμολογια σου...
Oi perissoteroi pou kala kanoun kai prospathoun me mathimatika na vgaloun paradeigamta gia thn arnhtikh vathmologia peftoun mallon olloi sto idio lathos :Lene px exo 32 erothseis kai kano 30 sostes kai 2 lathoi Ara Sunolikh Vathmologia=30* (enan suntelesth)- 2( enan suntelesth ths arnitikhs vathmologias) ----> O tupos autos einai lathos!!Dioti upologizeis etsi mono thn xasoura pou exeis apo thn arnhtikh vathmologia kai ksexnas na upologiseis thn pio shmantikh xasoura :Oti 2 erothseis DEN tis apanthses!!!Ara Sunolikh Vathmologia=30* ( Suntelesths A)- 2( suntelesths A) -2( enan suntelesth ths arnitikhs vathmologias) An thes tora pollaplasiazeis kai me 0.2 gian navreis thn aksia ths vathmologias se sxesh me thn SYNOLIKH vathmologia....Esti kai ego vgazo 80 ria....