0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: shania στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:58:56 pmΠαράθεση από: demyapr στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:54:01 pmΟι ώρες των τριών Ιεραρχών δεν γράγονται γιατί θεωρούνται επίσημη αργία! Άλλωστε και στα ΠΕΚ που κάναμε φέτος, μας είπαν πως και για τους μόνιμους δεν είναι υποχρεωτικό να παρευρίσκονται στο σχολείο εκείνη τη μέρα!Μήπως ξέρεις αν μπορούμε να το βρούμε αυτό γραμμένο κάπου συνάδελφε?Ευχαριστώ!Ναι ειναι πολύ σημαντικό να το βρούμε κάπου γραμμένο (με κατι βλάκες που μπλέξαμε φέτος)
Παράθεση από: demyapr στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:54:01 pmΟι ώρες των τριών Ιεραρχών δεν γράγονται γιατί θεωρούνται επίσημη αργία! Άλλωστε και στα ΠΕΚ που κάναμε φέτος, μας είπαν πως και για τους μόνιμους δεν είναι υποχρεωτικό να παρευρίσκονται στο σχολείο εκείνη τη μέρα!Μήπως ξέρεις αν μπορούμε να το βρούμε αυτό γραμμένο κάπου συνάδελφε?Ευχαριστώ!
Οι ώρες των τριών Ιεραρχών δεν γράγονται γιατί θεωρούνται επίσημη αργία! Άλλωστε και στα ΠΕΚ που κάναμε φέτος, μας είπαν πως και για τους μόνιμους δεν είναι υποχρεωτικό να παρευρίσκονται στο σχολείο εκείνη τη μέρα!
Παράθεση από: batman στις Ιανουαρίου 19, 2009, 04:44:06 pmΠαράθεση από: kittoulini στις Ιανουαρίου 19, 2009, 04:22:42 pmεμενα περυσι που ημουν ωρομισθια μου μετρησαν τις ωρες για εκεινη την ημερα και ας μην ειχα παει..εξαρτατα απο τον διευθυντη..ο δικος μου απο μονος του ειπε οτι θα τις βαλειΚακώς , είναι παράνομος, από τη στιγμή που εκείνη τη μέρα δεν γίνεται μάθημα γιατί να πάρεις τα μόριά σου; Αυτοί δηλαδή που δεν τα παίρνουν τι να πουν? Ειδικα΄από τη στιγμή που το νόμιμο είναι να μην τα πάρει κανέναςΔεν γίνεται μάθημα ,αλλά δεν είναι αργία ,πηγαίνεις στο σχολείο (εμείς θα πάμε στην εκκλησία) .Είναι όπως στους ημερήσιους περιπάτους που ναι μεν δε γίνεται μάθημα ,αλλά συνοδεύεις .Επομένως θα έπρεπε να προσμετρώνται τα μόρια.Συμφωνώ....
Παράθεση από: kittoulini στις Ιανουαρίου 19, 2009, 04:22:42 pmεμενα περυσι που ημουν ωρομισθια μου μετρησαν τις ωρες για εκεινη την ημερα και ας μην ειχα παει..εξαρτατα απο τον διευθυντη..ο δικος μου απο μονος του ειπε οτι θα τις βαλειΚακώς , είναι παράνομος, από τη στιγμή που εκείνη τη μέρα δεν γίνεται μάθημα γιατί να πάρεις τα μόριά σου; Αυτοί δηλαδή που δεν τα παίρνουν τι να πουν? Ειδικα΄από τη στιγμή που το νόμιμο είναι να μην τα πάρει κανένας
εμενα περυσι που ημουν ωρομισθια μου μετρησαν τις ωρες για εκεινη την ημερα και ας μην ειχα παει..εξαρτατα απο τον διευθυντη..ο δικος μου απο μονος του ειπε οτι θα τις βαλει