*

Αποστολέας Θέμα: διορισμοί με 24μηνο και επιτυχία Ασεπ  (Αναγνώστηκε 1497 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
διορισμοί με 24μηνο και επιτυχία Ασεπ
« στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 01:30:13 pm »
Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους:αυτούς που σε λίγες μέρες θα περάσουν πάλι από τον Γολγοθά των εξετάσεων και διαβάζουν, αυτούς που δουλεύουν ως αναπληρωτές και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτούς που παλεύουν με την ωρομισθία να συμπληρώσουν μία υποτυπώδη προϋπηρεσία - με νύχια και με δόντια- και όλους όσους τα κάνουν ταυτόχρονα..! Εγώ πάντως τα έκανα όλα αυτά και συνεχίζω ακάθεκτη.Θα ήθελα να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με όσους συμπληρώνουν 24μηνη προυπηρεσία και το διορισμό τους.Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία-τον Ιούνιο συμπληρώνω σχεδόν 27 μήνες και έχω επιτυχία σε ΑΣΕΠ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό φέτος.Σιγουρα θα υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που είναι στην ίδια θέση με μένα. Αν γνωρίζετε κάτι και όποιος έχει πληροφορίες ,ας τις καταθέσει..γιατί μας έχει "φάει" η αγωνία.Ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: διορισμοί με 24μηνο και επιτυχία Ασεπ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:01:51 »

Αποσυνδεδεμένος papagela

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • papagela
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 01:47:26 pm »
Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους:αυτούς που σε λίγες μέρες θα περάσουν πάλι από τον Γολγοθά των εξετάσεων και διαβάζουν, αυτούς που δουλεύουν ως αναπληρωτές και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, αυτούς που παλεύουν με την ωρομισθία να συμπληρώσουν μία υποτυπώδη προϋπηρεσία - με νύχια και με δόντια- και όλους όσους τα κάνουν ταυτόχρονα..! Εγώ πάντως τα έκανα όλα αυτά και συνεχίζω ακάθεκτη.Θα ήθελα να επαναφέρω ένα θέμα σχετικά με όσους συμπληρώνουν 24μηνη προυπηρεσία και το διορισμό τους.Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία-τον Ιούνιο συμπληρώνω σχεδόν 27 μήνες και έχω επιτυχία σε ΑΣΕΠ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ελπίδες για διορισμό φέτος.Σιγουρα θα υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που είναι στην ίδια θέση με μένα. Αν γνωρίζετε κάτι και όποιος έχει πληροφορίες ,ας τις καταθέσει..γιατί μας έχει "φάει" η αγωνία.Ευχαριστώ και καλό κουράγιο σε όλους!

Σου εύχομαι καλό διορισμό. Εκείνο που έχω να καταθέσω από την περσινή χρονιά είναι ότι διορίστηκαν ΟΛΟΙ όσοι είχαν 24 μήνες προυπηρεσία+ ΑΣΕΠ. Για φέτος δεν έχει ακουστεί ακόμη τίποτε. Στη Δ/Ε πέρσι οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν ήταν βέβαιοι αν κάθε χρόνο θα διορίζονται όλοι όσοι έχουν τις προυποθέσεις του 24μηνου και 30 μηνου.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 01:53:28 pm »
Στην ίδια κατηγορία είμαστε. Ο προβληματισμός μου είναι αν θα απορροφηθούν όλοι οι 24μηνίτες με Ασεπ  όπως πέρυσι    ή όχι . Ό,τι κι αν γίνει όμως,  προηγούνται στους διορισμούς έναντι όλων των άλλων κατηγοριών (οι εναπομείναντες 30μηνίτες είναι ελάχιστοι,μόνο 5 -νομίζω- στους ΠΕ02) . Συνεπώς οι ελπίδες είναι πάρα πολλές .

Αποσυνδεδεμένος zefi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 09:29:21 pm »
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και εύχομαι και σε σας καλό διορισμό.Άπλά σκέφτομαι ότι αν δεν απορροφηθούμε με το 24μηνο ,δεν έχουμε ελπίδες από τον πίνακα;Εγώ όπως προανέφερα θα έχω κοντά στους 27 μήνες.Πέρυσι η βάση για διορισμό από τον πίνακα πόσο είχε φτάσει;Ξέρω ότι θα ανέβει, αλλά πόσο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182721
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)