0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω!Να ρωτησω... Θα βγαλουν και αλλες συνεντευξεις λογικα ε;Δεν ειμαι ουτε στους απορριφθεντες ουτε στη λιστα με τις συνεντευξεις.Να πω οτι εκανα αιτηση μεσα Αυγουστου, και εστειλα το φακελο 10 Σεπτεμβρη.Μαλλον δε θα εχει ελεχθει ακομα η αιτηση ε;
Για εμας που καναμε τωρα αιτηση, θα εχουμε νεοτερα μετα τις 15 Οκτωβριου μου ειπαν.Οποτε δεν αφορουν εμας αυτες οι συνεντευξεις.Μου ειπαν επισης οτι το Μητρωο δεν εχει καμια δουλεια με τα ΚΕΕ.Δηλαδη αφου εγκριθει η αιτηση μας, τι γινεται;Να κανω και αλλη μια ερωτηση.Οταν εκανα αιτηση ημουν αδιοριστη, τωρα εχω διοριστει.Μπλεκεται ο διορισμος με τα ΚΕΕ;Δηλαδη, υπαρχει κωλυμα να δουλεψω και στα ΚΕΕ αν τυχον με παρουν; Πρεπει να τους ενημερωσω;
Αλλη μια τελευταια να κανω!
Ευχαριστω για την απαντηση.Δηλαδη, για να ειμαι σιγουρη, αιτηση πια ωστε να μπορεσουμε να δουλεψουμε σε κεε, θα μπορουμε να κανουμε για τη χρονια 2010-2011 μονο;Επισης, η συνεντευξη γινεται για το καθε προγραμμα, πχ σδε, κεε, κλπ, η μια φορα στην αρχη για τη μοριοδοτηση μας οταν εγκριθει η αιτηση;
Παράθεση από: irene.a στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 10:02:33 pmΑλλη μια τελευταια να κανω!