0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βγηκαν τα οριστικα των σδε και μου εχουν κανει λαθος τα μορια χωρις να εχω κανει ενστασηπρεπει να τους παρω τηλ?
Παράθεση από: arlene στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 10:51:21 pmΠαράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:10:44 pmΠαράθεση από: arlene στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 05:32:23 pmκαλεσαν κανεναν?? πότε να καλέσουν; σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα Εχθές ήταν Κυριακή και προχθές Σάββατο ΦΥΣΙΚΑ δεν εννοουσα αυτο το τριημερο ! μπορει καποιο μελος του πδε να το καλεσαν τις προηγουμενες μερες....ασε τις ειρωνιες ...τι παριστανεις ? την εξυπνη? Αγαπητή arlene,νομίζω πως χρειάζεται να ηρεμίσεις...τα νεύρα κάνουν κακό σε σένα και τους γύρω σου...Μπορούσες να διευκρινήσεις πως μιλάς μόνο για τα ΚΕΕ γιατί μόνο αυτά βγήκαν την Πέμπτη, όλα τα άλλα βγήκαν την Παρασκευή. Όπως και να χει πάντως δεν νομίζω να προκαλούσε και τόσο σοκ η απάντηση μου, ούτε πήρα την ερώτηση σου ως αφορμή για να προβάλλω τον βαθμό ευφυίας μου. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Αν κάνω ,ωστόσο,λάθος.... τι να πω... σου εύχομαι μια ήρεμη νύχτα και ελπίζω αύριο να ξεπεράσεις την τσατίλα σου και η πιεσή σου να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, ίσως τότε βρεθεί κάποιος να σου μιλήσει για την έννοια του humor και να σου εξηγήσει πως εκλαμβάνονται τις περισσότερες φορές αυτά 8)σε ένα φορουμ
Παράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 09:10:44 pmΠαράθεση από: arlene στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 05:32:23 pmκαλεσαν κανεναν?? πότε να καλέσουν; σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα Εχθές ήταν Κυριακή και προχθές Σάββατο ΦΥΣΙΚΑ δεν εννοουσα αυτο το τριημερο ! μπορει καποιο μελος του πδε να το καλεσαν τις προηγουμενες μερες....ασε τις ειρωνιες ...τι παριστανεις ? την εξυπνη?
Παράθεση από: arlene στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 05:32:23 pmκαλεσαν κανεναν?? πότε να καλέσουν; σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα Εχθές ήταν Κυριακή και προχθές Σάββατο
καλεσαν κανεναν??
Γιατί να μην τους πάρεις, το λάθος τους σε ευνοεί; Μερικές φορές κάνουν λάθη και γι' αυτό θα δεις ότι δημοσιεύουν πάλι τα αποτελέσματα ως ορθή επανάληψη. Δεν είμαι σίγουρος αν κάποιος ανθυποψήφιος σου, προφανώς χαμηλότερα από σένα, έχει δικαίωμα να ζητήσει επανακαταμέτρηση των μορίων σου.
Παράθεση από: vasodcim στις Φεβρουαρίου 16, 2010, 06:08:25 pmβγηκαν τα οριστικα των σδε και μου εχουν κανει λαθος τα μορια χωρις να εχω κανει ενστασηπρεπει να τους παρω τηλ?τι λαθος σου εχουν κανει? μηπως τελικα αλλαξε ο τροπος μοριοδοτησης?
Σε πάρα πολλούς έκοψαν την προϋπηρεσία..σε άλλους λίγο και σε άλλους εντελώς. Ίσως να μετράνε μόνο 2 χρόνια full προϋπηρεσίας...