0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεκίνησαν να καλούνε. Στην περιφέρεια θεσσαλίας που είμαι εγώ με κάλεσαν. Αλλά εγώ θα κάνω ιεραρχική προσφυγή. Θα ρωτήσω δικηγόρο, γιατί τους ρώτησα σήμερα μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε ιεραχική προσφυγή και δεν ήξεραν να απαντήσουν.
μα αυτο δεν ειναι ευκολο γιατι ο καθενας εχει τα προσωπικα δεδομενα του για τα οποια ενισταται. λυπαμαι ειλικρινα!
ναι σε σδε με κάλεσαν. αλλά θα κάνω ιεραρχική, γιατί αντί για 11 ώρες που έπρεπε να πάρω, πήρα τελικά 6 ώρες με αυτή τη θέση που απέκτησα μετά τις ενστάσεις.
παιδιά να ρωτήσω και κάτι άλλο, τους εκπαιδευτές στον Οδυσσέα πως τους καλούν; εννοώ τις προηγούμενες φορές πως ήταν η διαδικασία; καλούσαν άτομα με βάση τον πίνακα εως ότου καλυφθούν τα τμήματα που έχουν καταρτιστεί σε κάθε νομο; ή μπορεί να προκύψει και τμήμα στην πορεία και να καλέσουν κάποιον αφού θα έχουν ξεκινήσει άλλα; και ακόμη αναλαμβάνεις ένα τμήμα και διδάσκεις μέχρι να λήξει η σύμβαση σου ;ή πρέπει να συμπληρώσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ωρών και όταν γίνει αυτό σταματάς ή αναλαμβάνεις άλλο τμήμα;