0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με κάλεσαν επίσης και εμένα σε ΣΔΕ αλλά αρνήθηκα διότι ως προυπηρεσία δεν προστίθεται στην ήδη απασχόλησή μου ως ωρομίσθια με 11 ώρες σε πρωινό σχολείο, και δεν με συνέφερε οικονομικά...ό.τι άλλο αφορά το ΙΔΕΚΕ και τις δομές του αν μπορώ να σας ενημερώσω με ευχαρίστηση...
Τα ΣΔΕ μέχρι στιγμής υπολειτουργούσαν με τους μόνιμους εκπαιδευτικούς που είχαν στη διάθεσή τους. Τώρα το σχολικό έτος θα παραταθεί έως 15 Ιουλίου καθώς επίσης θα γίνουν και κάποια μαθήματα μέσα στις γιορτές του πάσχα. με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το χαμένο χρόνο, μετά τις ΧΡΟΝΟ
Με κάλεσαν επίσης και εμένα σε ΣΔΕ αλλά αρνήθηκα διότι ως προυπηρεσία δεν προστίθεται στην ήδη απασχόλησή μου ως ωρομίσθια με 11 ώρες σε πρωινό σχολείο, και δεν με συνέφερε οικονομικά...
Αν τα ΣΔΕ λειτουργήσουν μέχρι τις 15 Ιουλίου θα μαζέψει κάποιος με 11 ώρες απο 2,3-2,6 μόρια...
anikifor στον Οδυσσέα πόσες ώρες μπορεί να πάρει ο κάθε εκπαιδευτής την εβδομάδα και τα μαθήματα πως είναι;εννοώ 3ωρα κάθε φορά;και πόσες ώρες χρειάζονται για να ολοκληρώσει ένα τμήμα τα μαθήματα που απαιτούνται;[/quoteΤόσες ώρες όσες χρειάζεται το τμήμα που θα δημιουργηθεί και θα αναλάβει, π.χ. 125 ή 175 ώρες για όλη τη χρονιά. Δεν είναι άσχημα από οικονομικής πλευράς, και σε ασφαλίζουν. Τα μαθήματα είναι τρίωρα και 4 φορες την εβδομάδα ώσπου να ολοκληρωθεί το τμήμα των 125 'η 175 ωρών. Κατά τη γνώμη μου αν ξεκινήσει τμήμα 175 ωρών αρχές Μαρτίου δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Ιουνίου, ακόμη και αν βάλουμε το Πάσχα μέσα.Μόνο τμήματα 125 ωρών είναι δυνατόν να ξεκινήσουν..