0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντιφατικές οι πληροφορίες απ' το ΙΔΕΚΕ: άλλοι λένε ότι επιβεβαιώθηκε η απόφαση για απαγόρευση δύο συμβάσεων με το ΙΔΕΚΕ και άλλοι ότι άλλαξε η απόφαση και επιτρέπεται πλέον η απασχόληση σε περισσότερες δομές ή προγράμματα, αλλά μόνο με ασφάλιση ΤΕ
καλημέρα!θα δουλέψω για πρώτη φορά στα σδε και ήθελα να μου πει κάποιος αν τις ώρες που έχουμε διδάξει τις πάμε στην β/θμια της περιοχής μας όπως πχ. της πρόσθετης για να μας μετρήσουν τα μόρια.ρώτησα στο γραφείο και φυσικά δεν ήξεραν να μου πουν...
Παράθεση από: renaki στις Μαρτίου 02, 2010, 10:43:57 amκαλημέρα!θα δουλέψω για πρώτη φορά στα σδε και ήθελα να μου πει κάποιος αν τις ώρες που έχουμε διδάξει τις πάμε στην β/θμια της περιοχής μας όπως πχ. της πρόσθετης για να μας μετρήσουν τα μόρια.ρώτησα στο γραφείο και φυσικά δεν ήξεραν να μου πουν... Οι ώρες σου θα μπούνε αυτόματα στο σύστημα το καλοκαίρι, που θα κάνεις την αίτηση για ωρομίσθια του χρόνου. Απλά στο τέλος της χρονιάς θα πάρεις βεβαίωση προϋπηρεσίας για τις ώρες από το σδε στο οποίο ανήκεις.
Από ανεπίσημη πηγή άκουσα ότι: Εκπαίδευτής δεν μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα σε δύο η παραπάνς δομές του ΙΔΕΚΕ.Π.Χ Εκπαίδευτης Πληροφορικής δεν θα μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα σε ΚΕΕ και ΗΡΩΝ!Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάνεις άλλος αυτό;
Στο δικό μου ΚΕΕ εμφανίστηκε σήμερα η υπεύθυνη εκπαίδευσης και άρχισε τη διαδικασία για τη συγκρότηση τμημάτων.