0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δουλευεις ως Στελεχος σε διαφορετικο εργο απο αυτο που αιτεισαι να εργαστεις ως εκπαιδευτης ναι μπορεις.
Παράθεση από: maria79 στις Αυγούστου 23, 2010, 09:07:45 pmΑν δουλευεις ως Στελεχος σε διαφορετικο εργο απο αυτο που αιτεισαι να εργαστεις ως εκπαιδευτης ναι μπορεις.δηλαδή, αφού έχω ήδη κάνει για ωρομίσθια στα ΚΕΕ δεν μπορώ να κάνω και για υπευθυνη εκπαίδευσης ΚΕΕ....αλλα μπορώ να κάνω για υπευθυνη εκπαίδευσης στις σχολές γονέων ή στον Οδυσσέα...
στο "ώρες επιμορφωσης στο διδακτικό αντικείμενο"(των εκπαιδευτών) ή το "επιμόρφωση σε ώρες"(των στελεχών ιδεκε) μετράνε και οι ημερίδες-συνέδρια?αν ναι πως να αντιστοιχίσω τις ώρες για κάθε ένα?
Κάνεις απλά την αίτησή σου. Κάθε καινούρια προκήρυξη αναιρεί οποιαδήποτε προυπάρχουσα κατάσταση.
1.ας μου εξηγησει καποιος τα συνεδρια που εχουμε παρακολουθησει τοσα χρονια τα βαζουμε? και αν ναι ποια η αναλογια τους σε ωρες???2.Γιατι πρεπει να δηλωσω ενα μονο ΣΔΕ και αν αυτο εχει μονιμο...αυτο δεν το σκεφτηκαν....ή μηπως παιζονται αλλα παιχνιδια....γιατι δεν βαζουμε περιφερεια που αυτο ειναι και το πιο δικαιο??μυριζομαι πρασινα μαγειρεματα κομψι κομψααααααααα3.Το πτυχιο μας απο φετος δεν μοριοδοτειται!!!!!!!!!!Μα ειστε με τα καλα σας εκει στο ΙΔΕΚΕ???
θέλω να στείλω το φάκελο της αίτησης μου για εκπαιδευτής στα ΚΕΕ.Στο εξωτερικό του φακέλου που πρέπει να αναφέρω την πράξη τι να γράψω; Απλά να γράψω τη λέξη 'ΚΕΕ', ή πρέπει να γράψω και τον αριθμό κάποιας πράξης και αν ναι ποιά;thnx