0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Ηρθε και η σειρά μου να ευχηθώ...Προληπτικά σκεπτόμενη αρνιόμουν να το κάνω νωρίτερα μήπως και χάσουν οι ευχές μου τη "δύναμή" τους αν δεν τις δώσω μία μέρα πριν!!!!Λοιπόν παιδιά το έχουμε κάνει αυτό το ταξίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η διαδρομή... Άθλιο μεταφορικά μέσο, στροφές, σκαμπανεβάσματα, καθυστερήσεις, αναποδιές και ο προορισμός να φαίνεται τόσο μα τόσο μακρινός!!!!! Το τέρμα όμως (αν δεν απογοητευτείς και κατεβείς νωρίτερα σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό) αξίζει τον κόπο!!!!!!! Αξίζει γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνεις αυτό που αγαπάς και να ξέρεις ότι προσπάθησες ΠΟΛΥ για να το πετύχεις...Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, πίστη στις δυνάμεις σας, πίστη στα 4(+) χρόνια από την ζωή σας που περάσατε στις πανεπιστημιακές αίθουσες, πίστη στην προσπάθεια που κάνατε για να φτάσετε ως εδώ!Επομένως αύριο : μυαλουδάκι καθαρό, τσαγανό, αυτοπεποίθηση, αυτάκια κλειστά στους "ειδικούς" εντός και εκτός αίθουσας, χαμόγελο και...καφεδάκι, τσιγαράκι, σοκολατίτσα ή και τα τρία μαζί (ανάλογα τις "εξαρτήσεις" του καθενός! ) για χαλάρωση!!!! Άντε...και σε λίγους μήνες να ψάχνουμε μαζί τα ΦΕΚ διορισμού σας!!!!!!! ΥΓ. Ειδικά στις συναδέλφους μου (που περάσαμε "μαζί" την πορεία μέχρι εδώ) στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και, μπορεί να σας φαίνεται τραβηγμένο, αλλά θα είμαι πραγματικά μαζί σας! Δυστυχώς ανήκω ακόμα στην κατηγορία του "ασεποειδούς". Ο ovidius είχε πει ότι μετά το διαγωνισμό όλα τα ασεποειδή ξαναγίνονται σιγά σιγά άνθρωποι... Εμένα μάλλον αυτή η διαδικασία γίνεται παααααααρα πολύ σιγά γιατί δυο χρόνια μετά έχω και πάλι άγχος, συμπάσχω με τους υποψήφιους και νομίζω ότι θα δώσω κι εγώ!!!!!!! Είναι πολύ μεγάλο το τραύμα και δεν ξεπερνιέται εύκολα...
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??Βλεπω καλα?Sophie,επιτρεπεται το καπνισμα?maryvas,σωθηκαμε!!!!!!!!
Παράθεση από: millhaven στις Ιανουάριος 30, 2009, 02:38:02 μμΤιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??Βλεπω καλα?Sophie,επιτρεπεται το καπνισμα?maryvas,σωθηκαμε!!!!!!!! ναι καλα, πού τετοια τυχη!!!!εννοει πριν την εξεταση....αν θελεις πας κ μεχρι τουαλετα κ κανεις κ ενα τσιγαρακι...δεν πειραζει θα το ριξω στη σοκολατα. πωπω πραγματικα παιδια πιστευω οτι θα μου την που οι επιτηρητες. εχω σκοπο να παρω: 2 μπουκαλακια νερο, 1 σοκολατα, 1 λουκοζειντ κ 1 καφε...