0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και έχουν ευελιξία. Αυτό ήξερα ότι ίσχυε. Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι.
Όλα καλά λοιπόν. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου lusib. Για τους αναπληρωτές οι άδειες ισχύουν πάντα ανά σύμβαση.
Αν ο αναπληρωτής αλλάξει σύμβαση (π.χ. από μειωμένο σε πλήρες) χάνει τις άδειες που δεν πήρε ή συμψηφίζονται στη νέα σύμβαση; Επίσης, όταν παραιτείται δικαιούται αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας;
Ο ίδιος άνθρωπος είναι είτε έχει σύμβαση ΑΜΩ, είτε ΑΠΩ. Άρα θεωρώ ότι οι άδειες δεν επηρεάζονται από την αλλαγή σύμβασης.Όταν λήγει η σχολική χρονιά, παίρνει συνολικά για όλη την περίοδο πρόσληψης (ΑΜΩ+ΑΠΩ) την αποζημίωση μη ληφθείσας αδείας.
Lasid είσαι σίγουρος για την αποζημίωση; Γιατί και σε μένα και σε άλλον δεν έχει δοθεί στο τέλος της χρονιάς για τη σύμβαση ΑΜΩ.
Δεν είμαι σίγουρος. Το έγραψα ως λογική σκέψη. Δεν ξέρω αν το ΥΠΑΙΘ δίνει αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας μόνο για την περίοδο μετά την αναβάθμιση ως ΑΠΩ. Πάντως με αφήνει έκπληκτο!
Καλημέρα! Είμαι νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κάτοχος μεταπτυχιακού.Δικαιούμαι άδεια για την εξεταστική δεύτερου μεταπτυχιακού και δεύτερου πτυχίου;
Ωραίο ερώτημα! Ρώτησε στο τμήμα αδειών της ΔΔΕ όπου ανήκεις. Κι εγώ έχω την ίδια απορία, αλλά δεν μπορώ να τους βρω αυτές τις μέρες.