0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Ιουλίου 02, 2009, 01:33:28 pmΓια να σας διασκεδάσω και λίγο ενώ μέσο όρο έχω 64,15 έχασα τη βάση στο γνωστικό για 0,95 και έτσι είμαι στους αποτυχόντες!!!Γιται χρυσουλα δεν κανεις αναβαθμολογηση????εγω με 4 μορια διαφορα κ το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα!!!!
Για να σας διασκεδάσω και λίγο ενώ μέσο όρο έχω 64,15 έχασα τη βάση στο γνωστικό για 0,95 και έτσι είμαι στους αποτυχόντες!!!
Να πω και εγώ τον πόνο μου;;;Τραβάω τις κοτσίδες μου από την απογοήτευση...ΓΝΩΣΤΙΚΟ: 49,99 !!!! Πλάκα μου κάνουν, δεν είναι δυνατόν...Πείτε μου ότι μπορώ να κάνω κάτι να γίνει αυτό το 49,99 να γινει 50... Δεν την αντέχω τέτοια αποτυχία...Διδακτική νέων :80Παιδαγωγικά : 85 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ πάντως σε όλους μέσα από την καρδιά μου... Μπράβο! Σας αξίζουν χιλλιάδες μπράβο..
μπράβο σε όλους!!!!! με σειρά 491 λέτε να έχω τύχη του χρόνου;;;; τουλάχοστον έχω την αναπλήρωση γιτί έχω αρκετά μόρια και απο τον προηγούμενο....τέλος πάντων...είμαι χαρούμεξος και νευριασμένος μαζί....να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο forum κατα την διαρκεια της προετοιμασίας....special thanks to maryvas...(αν και θα έπρεπε να σου τα ψάλλω για την μετα ασεπ απογοήτευση)
Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και όσους διορίστηκαν. Σας κλέβω λίγη από τη χαρά σας αλλά μήπως υπάρχει κάποιος ΠΕ19-20 εδω που να ξέρει τι γίνεται και με εμάς τους τελευταίους των τελευταίων;;;;
Πως υπολογίζονται τα μορια για αναπλήρωση? >τελική βαθμολογία - 55 ?