0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά, αλλά: η κάθε ερώτηση στα παιδαγωγικά δεν πιάνει 1,25; επί 32 που είναι οι ερωτήσεις: 40 στα 100, γιατί 60 πιάνει η ειδική διδακτική. Τώρα, για κάθε λάθος απάντηση χάνεις το 1/4 του βαθμού, δηλαδή 0,31..;..
Εμένα με εκπλήσει το γεγονός ότι τόσο μεγάλα φροντιστήρια που ασχολούνται με τον ασεπ δεν έχουν δώσει απαντήσεις γιατί;;;; Δεν ξέρουν τις απαντήσεις τί δίδασκαν τότε στους μαθητές τους;; Μόνο να τα πέρνουν καλά ξέρουν αυτό κατάλαβα, άντε να τους εμπιστευθείς εσύ και να ΄δσεις ένα σωρό λεφτά.
Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει έγκυρα στο εξης; Απάντησα σωστά την ερώτηση 11 αλλά ξέχασα και δεν την ξαναπέρασα στην 91. Θα την πιάσουν λάθος ή θα τη μετρήσουν κανονικά; Ακούσατε κάτι;;;
γλωσσικη εξομαλυνση: τι ειναι το "βολαν"?
Παράθεση από: Μarkos στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:46:10 pmγλωσσικη εξομαλυνση: τι ειναι το "βολαν"?άσχετο.. μήπως εννοούσε... κολάν;;για να κολλάει με τη ρόμπα, όχι τίποτε άλλο..
Ξέχασα να συμπληρώσω στις δύο ερωτήσεις που δεν απάντησα την στήλη Χ.Θαπάρω αρνητική βαθμολόγηση; Έχει συμβεί σε κανέναν στο παρελθόν;