0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολυ σωστη η παρατηρηση σου, αλλα εχει περασει ηδη 1 εβδομαδα και θα επρεπε τα γραπτα να ειναι στη θεση τους. παντως, αν θυμαμαι καλα και την προηγουμενη φορα ειχαν αργησει να τα δημοσιευσουν.ισως ειναι διαδικαστικο το θεμα. τι αλλο να υποθεσω?!!
Παράθεση από: tonik στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 09:14:18 amΚαι διορισμένοι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης είναι διορθωτές, κάτοχοι διδακτορικού. Γνωρίζω περίπτωση κάποιου που μάλιστα δίδασκε σε φροντιστήριο υποψηφίων ΑΣΕΠ.Αυτό το ξέρω και γω σίγουρα, όπως επίσης ξέρω ότι καθηγητής που έκανε ειδική διδακτική σε φροντιστήριο για Ασεπ με διδακτορικό στη διδακτική πήγε και έδωσε ΑΣΕΠ και τον κόψανε, γιατί δεν έγραψε γνωστικό στο σχέδιο!!Τρέχα γύρευε λοιπόν!!!!!!αυτο ρε παιδιά ( το ότι διορθωτες των γραπτών μας διδάσκουν σε φροντιστηρ υποψηφίων ασεπ) σας κάνει τώρα εσάς να αισθάνεστε ασφαλείς ως προς τον τροπο αξιολόγησης σας;;;
Και διορισμένοι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης είναι διορθωτές, κάτοχοι διδακτορικού. Γνωρίζω περίπτωση κάποιου που μάλιστα δίδασκε σε φροντιστήριο υποψηφίων ΑΣΕΠ.
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Πήρα τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει σε αυτήν την περίπτωση αρνητική βαθμολόγηση.
Μπορείτε σήμερα να μπείτε στη σελίδα του ΑΣΕΠ? Εδώ και μία ώρα δεν ανοίγει...