0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sybe στις Ιουνίου 19, 2009, 01:37:31 pmΠαράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 19, 2009, 01:35:03 pmηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονήΜε προσβάλει λίγο το μήνυμά σου.Είπα ότι ακριβώς μου είπε ο υπάλληλος του ασέπ.παρόλο που είμαι γραμμένη στο forum πολλά χρόνια, γράφω μόνο όταν έχω πληροφορίες.Είπα ξανά ό,τι μου είπε ο υπάλληλος. Ελπίζω να διαψευστεί.και ότι σας λένε στο τηλέφωνο, τρέχετε να το "αναπαράγετε"? Τέλος πάντων, κλείνω το θέμα, ζητώντας συγνώμη, και δεν επανέρχομαι.Καλά αποτελέσματα σε όλους
Παράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 19, 2009, 01:35:03 pmηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονήΜε προσβάλει λίγο το μήνυμά σου.Είπα ότι ακριβώς μου είπε ο υπάλληλος του ασέπ.παρόλο που είμαι γραμμένη στο forum πολλά χρόνια, γράφω μόνο όταν έχω πληροφορίες.Είπα ξανά ό,τι μου είπε ο υπάλληλος. Ελπίζω να διαψευστεί.
ηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονή
και ότι σας λένε στο τηλέφωνο, τρέχετε να το "αναπαράγετε"? Τέλος πάντων, κλείνω το θέμα, ζητώντας συγνώμη, και δεν επανέρχομαι.Καλά αποτελέσματα σε όλους
Αν όντως συμβεί αυτό, και δεν δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα, δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε και να αντιδράσουμε; Τι άλλο θα βρουν για να μας εμπαίζουν? Θα τρέχουμε στις Νομαρχίες; Δηλαδή για να δω τους βαθμούς όσων έδωσαν στην Δράμα θα πάω στην Δράμα; Έλεος!!!!
Παράθεση από: erietta στις Ιουνίου 19, 2009, 01:41:25 pmΑν όντως συμβεί αυτό, και δεν δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα, δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε και να αντιδράσουμε; Τι άλλο θα βρουν για να μας εμπαίζουν? Θα τρέχουμε στις Νομαρχίες; Δηλαδή για να δω τους βαθμούς όσων έδωσαν στην Δράμα θα πάω στην Δράμα; Έλεος!!!!Φυσικά και πρέπει να αντιδράσουμε.Αφού θέλουν πόλεμο,θα τον έχουν....Να είναι καλά το διαδίκτυο.Θα πάρουμε ο καθένας τον πίνακα του νομού της ειδικότητάς του και θα τα διακινήσουμε με mails ¨από χέρι σε χέρι¨.Δεν γίνεται αλλιώς.Η κοροιδία έχει και ένα όριο...Το θέμα είναι τί είδους πρόσβαση θα έχουμε στις νομαρχίες.Θα τα αναρτήσουν ή θα τα κρατάνε και εκεί για τον εαυτό τους και απλά θα ενημερώνουν όποιον ενδιαφέρεται;Κάτι τέτοιο θα σήμαινε όντως το τέλος του διαγωνισμού.Υπομονή και θα δούμε...
Παιδιά cool μόνο οι αποτυχόντες θα χρειάζονται τον κωδικό. Είναι υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουν πίνακα επιτυχόντων.