0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αμα δεν βγουν πινακες βρωμαει το πραμακαι μαλιστα απο μακρια
ηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονή
Παράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 19, 2009, 01:35:03 pmηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονήΜε προσβάλει λίγο το μήνυμά σου.Είπα ότι ακριβώς μου είπε ο υπάλληλος του ασέπ.παρόλο που είμαι γραμμένη στο forum πολλά χρόνια, γράφω μόνο όταν έχω πληροφορίες.Είπα ξανά ό,τι μου είπε ο υπάλληλος. Ελπίζω να διαψευστεί.
Παράθεση από: dimstella στις Ιουνίου 19, 2009, 01:35:03 pmηρεμήστε, πιστεύω πως πρόκειτε για "παραπληροφόρηση" (δεν γνωρίζω από που εκπορεύεται).Σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα ενός άλλου διαγωνισμού, όπου υπάρχουν πίνακες διοριστέων και απορριπτέων.Χαλαρώστε, λίγο υπομονήΗ σκέψη ήταν εξαρχής να μην ανακοινωθούν στο διαδίκτυο. Δεν το καταλάβατε όταν σας έδωσαν τους προσωπικούς κωδικούς μετά το πέρας της εξέτασης? Με αυτούς τους κωδικούς θα βλέπετε τα αποτελεσματά σας.. Ο λόγος? Τάχα προσωπικά δεδομένα και τέτοιες ιστορίες... Φυσικά και η ιστορία "μυρίζει" από μακριά.. Και αν και τότε είχε γίνει θέμα, και σε εφημερίδες (τα Νεα είχαν άρθρο σίογυρα στο ιντερνετ), και στην αρχή προσωπικών δεδομένων και τον ΑΣΕΠ, και υποστηρίχθηκε η άποψη ότι για να υπάρχει όσο γίνεται περισσότερη αξιοκρατία ΠΡΕΠΕΙ να αναρτώνται τα αποτελέσματα στο διδίκτυο, φωνή βοώντος εν τη ερήμω ...Προσωπικά ελπίζω να τα αναρτήσουν...αλλά μάλλον μάταια...