0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ.Και για να μην ξεχνιόμαστε: Σήμερα, 19 -6-2009, δενβγήκαν τα αποτελέσματα για τους νηπιαγωγούς.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται ή έχουν πετύχει!! Αλλά κι όσοι απέτυχαν δεν αξίζει να στενοχωρηθούν και τόσο. Η ζωή είναι τόσο τέλεια με ή χωρίς ΑΣΕΠ...Παιδιά αναρωτιέμαι μήπως να δούμε οι υπόλοιποι που περιμένουμε εάν ανέβηκαν οι βάσεις των φυσικών/χημικών και πόσο περίπου ή είναι νωρίς γι' αυτά; Δεν ξέρω παλαιότερα αποτελέσματα αλλά επειδή μιλούσαν για άνοδο ξέρει κανείς τι περίπου έγινε;;
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 19, 2009, 05:49:38 pmΣυγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίζονται ή έχουν πετύχει!! Αλλά κι όσοι απέτυχαν δεν αξίζει να στενοχωρηθούν και τόσο. Η ζωή είναι τόσο τέλεια με ή χωρίς ΑΣΕΠ...Παιδιά αναρωτιέμαι μήπως να δούμε οι υπόλοιποι που περιμένουμε εάν ανέβηκαν οι βάσεις των φυσικών/χημικών και πόσο περίπου ή είναι νωρίς γι' αυτά; Δεν ξέρω παλαιότερα αποτελέσματα αλλά επειδή μιλούσαν για άνοδο ξέρει κανείς τι περίπου έγινε;;μιλησα με ενα φυσικο που του ειπα τα αποτελεσματα του. με ρωτησε τον βαθμο του τελευταιου διοριστεου κ οταν του τον ειπα μου ειπε οτι οι βασεις ανεβηκαν παρα πολυ. λεπτομερειες δε μπορω να πω μιας κ δεν ειμαι φυσικος.
Καλησπέρα. Είμαι βιολόγος, έχω συνολική βαθμολογία 71.98, με τον τελευταίο διοριστέο να είναι στο 72,03. Η σειρά μου είναι 56, οι διοριστέοι είναι 53. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Ευχαριστώ.
Μ'αρέσει που μου εύχεστε παιδιά ,δε λέω,αλλά εγώ απλά είπα ότι προσδοκώ να έχω περάσει (Είμαι ΠΕ01και ΠΕ02,αλλά περιμένω αποτελέσματα ως ΠΕ01).Ξαναρωτώ και όποιος έχει την καλωσύνη ας μου απαντήσει:πού κυμάνθηκαν φέτος οι βάσεις των διοριστέων και οι αριθμοί των επιτυχόντων;Είχαμε αυξητικές τάσεις;Καταλαβαίνω βέβαια ότι,λόγω έντασης της στιγμής, δύσκολα θα μου απαντηθεί αυτή τη στιγμή το ερώτημα.Ελπίζω να μην ενοχλώ.Υ.Γ.Και για να μην ξεχνιόμαστε:Σήμερα,19 -6-2009, δενβγήκαν τα αποτελέσματα για τους νηπιαγωγούς.
Τέλος πάντων δίνω εδώ ένα τέλος και ζητώ συγγνώμη από όλους εκτός από σένα μπικινι και μαρια…
Παράθεση από: marooned στις Ιουνίου 19, 2009, 05:55:43 pmΚαλησπέρα. Είμαι βιολόγος, έχω συνολική βαθμολογία 71.98, με τον τελευταίο διοριστέο να είναι στο 72,03. Η σειρά μου είναι 56, οι διοριστέοι είναι 53. Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν; Ευχαριστώ.Nαι στους επιλαχόντες...Αν δηλ διοριστούν κάποιοι με το 40% το προτιμούν ,γιατί διαλέγουν πρώτοι θέσεις σε σχέση με αυτούς του ΑΣΕΠ οπότε εσύ θες 3 άτομα να διοριστούν με το 40% για να σε πάρουν...