0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 19, 2009, 05:02:51 pmΜπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους! και στους αποτυχοντες να μη το βαζουν κατω. και μονο που μπαινουμε σε αυτη τη ψυχοφθορα διαδικασια ολοι ειμαστε ετσι κι αλλιως "νικητες"!!!!
Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!
Παράθεση από: pskouras στις Ιουνίου 19, 2009, 05:16:19 pmΠιστεύεται ότι μπορεί να βγει και κάποια άλλη ειδικότητα σήμερα? ή να περιμένουμε από δευτέρα? τα αλλά χρόνια είχε γίνει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλαβαίνεται την αγωνιά μου.... Είναι η κοπέλα μου νηπιαγωγός Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!...Και καλή επιτυχία σε μένα με την παρουσίαση μου στο PhD. Σε κάθε σελίδα υπάρχει και μία απάντηση στο ίδιο ερώτημα...Λέτε να έχουν τόση όρεξη οι του ΑΣΕΠ ώστε να δουλευουν και τα βράδια;
Πιστεύεται ότι μπορεί να βγει και κάποια άλλη ειδικότητα σήμερα? ή να περιμένουμε από δευτέρα? τα αλλά χρόνια είχε γίνει κάτι τέτοιο?Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλαβαίνεται την αγωνιά μου.... Είναι η κοπέλα μου νηπιαγωγός Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!...Και καλή επιτυχία σε μένα με την παρουσίαση μου στο PhD.
Παιδιά συγνώμη για την πλάκα,αλλά τί πάθατε εσείς οι νηπιαγωγοί;Υποτίθεται ότι έχετε μεγάλη υπομονή για να δουλεύετε με μπόμπιρες.Μήπως τελικά σας έσπασαν τα νεύρα;
Παράθεση από: rublev στις Ιουνίου 19, 2009, 05:26:42 pmΠαιδιά συγνώμη για την πλάκα,αλλά τί πάθατε εσείς οι νηπιαγωγοί;Υποτίθεται ότι έχετε μεγάλη υπομονή για να δουλεύετε με μπόμπιρες.Μήπως τελικά σας έσπασαν τα νεύρα;++++++++++++++++++++++++ Των νηπιαγωγών δεν βγήκαν σήμερα!
πολλα συγχαρητηρια σε rublev, tzamalou και σε οποιον αλλον πετυχε. κ φυσικα αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε οσους μπηκαν στην ψυχοφθορα διαδικασια του ασεπ ειτε ειναι στους επιτυχοντες ειτε στους αποτυχοντες....αχ με επιασε αγχος τωρα που τα ζω. αντε κ στα δικα μας κ να εχουμε πολλες επιτυχιες στο φορουμ!!!
μπηκαν στην ψυχοφθορα διαδικασια του ασεπ
Παράθεση από: maryvas στις Ιουνίου 19, 2009, 05:33:59 pmπολλα συγχαρητηρια σε rublev, tzamalou και σε οποιον αλλον πετυχε. κ φυσικα αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε οσους μπηκαν στην ψυχοφθορα διαδικασια του ασεπ ειτε ειναι στους επιτυχοντες ειτε στους αποτυχοντες....αχ με επιασε αγχος τωρα που τα ζω. αντε κ στα δικα μας κ να εχουμε πολλες επιτυχιες στο φορουμ!!!Ο rublev είναι δικός μας, ΠΕ02.Σωστά, rublev;
Έτσι μαθαίνεις και στα παιδιά να απαντούν ? ωραία δασκάλα είσαι…Πες απλά ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση και ότι κανένας δεν ξέρει… ή ακόμα σεβάσου την αγωνία των άλλων και μη λες τίποτα…Η δική μου άποψη είναι ότι είναι Απαρ..η