0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικοινωνησα με τον ασεπ και μου ειπαν να περιμενουμε αποτελεσματα την παρασκευη.δε διευκρινισε ειιδικοτητες
φφφφφ,αμαν πια! έχω χάσει τον ύπνο μου παιδιά,κοιμάμαι στις 4 και ξυπνάω απ' τις 7 για να δω μήπως βγει ανακοίνωση.... υπαρχει περίπτωση να τα βγάλουν σήμερα?? ή είναι έθιμο να βγαίνουν Παρασκευή???
Εγώ είδα ότι περασα και ότι διορίστηκα στην Ουαλία!!!! Πάει,το χάσα αυτό το λίγο που είχε απομείνει...ααα, ΠΕ 60 είμαι,ξέχασα να το αναφέρω πριν.....
Παράθεση από: argi85 στις Ιουνίου 23, 2009, 12:13:24 pmΕγώ είδα ότι περασα και ότι διορίστηκα στην Ουαλία!!!! Πάει,το χάσα αυτό το λίγο που είχε απομείνει...ααα, ΠΕ 60 είμαι,ξέχασα να το αναφέρω πριν.....χααχχαχαχα πωπω παιδια εχουμε χαζεψει...παλι καλα που δν εχουμε ψυχολογικα τεστ γτ δν μας εβλεπα καλα...αχαχαχααχ σορυ που γελαω μην με παρεξηγησεις και εγω ετσι κανω με τα δικα μου ονειρα...σηκωομαι πανικοβλητη και μολις τα σκεφτομαι γελαω .....θα μας τρελανουν παιδια...............
argi85Παντως αμα με το καλο διοριστεις...πηγαινε και κανενα ταξιδακι στην Ουαλια...οχι για τιποτα αλλοαλλα για να σου φυγει το απωθημενο ...
Παράθεση από: marigian στις Ιουνίου 23, 2009, 12:19:44 pmΠαράθεση από: argi85 στις Ιουνίου 23, 2009, 12:13:24 pmΕγώ είδα ότι περασα και ότι διορίστηκα στην Ουαλία!!!! Πάει,το χάσα αυτό το λίγο που είχε απομείνει...ααα, ΠΕ 60 είμαι,ξέχασα να το αναφέρω πριν.....χααχχαχαχα πωπω παιδια εχουμε χαζεψει...παλι καλα που δν εχουμε ψυχολογικα τεστ γτ δν μας εβλεπα καλα...αχαχαχααχ σορυ που γελαω μην με παρεξηγησεις και εγω ετσι κανω με τα δικα μου ονειρα...σηκωομαι πανικοβλητη και μολις τα σκεφτομαι γελαω .....θα μας τρελανουν παιδια...............marigian, κάνε δουλειά σου, εγώ δε μπορώ να γελάσω γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ για την κατάστασή μου!! πλέον μου γινε συνήθεια, λέω στον εαυτό μου: κια όταν βγουν,με τι θα αγχώνομαι εγω??? αααααααααααχχχχχχ,δεν παλευέται αλλο....