0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: N.Π. στις Ιουνίου 23, 2009, 12:58:58 pmΠαράθεση από: asep_freakedout στις Ιουνίου 23, 2009, 12:44:03 pm Είμαι μια απελπισμένη ΠΕ06 και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και για μας θα καταφύγω στον μαγικό κόσμο του Lexotanil!!! Έχω βγάλει τον καρκίνο τόσους μήνες περιμένοντας!!!!!Κοπελιά, ηρέμησε λιγάκι..και τέτοια αρρώστια που θερίζει μην την πιάνεις στο στόμα σου επειδή έχεις αγωνία για τον ασέπ.. Παιδιά οκ, είναι προφανές ότι μιλάω χρησιμοποιώντας σχήματα λόγου, μη με παίρνετε με τις ντομάτες!! Το θέμα είναι ότι έχω μεγάλη αγωνία, το παραδέχομαι, γιατί έχω βαρεθεί (όπως όλοι μας υποψιαζομαι!!) να γινόμαστε έρμαια του κάθε φροντιστηριούχου, του ΟΑΕΔ, και άλλων συναφών τραγικών καταστάσεων! Δέν σημαίνει πως με το που θα διοριστούμε θα πλέουμε σε πακτωλούς χρημάτων, απλά αυτό που θέλω --και θέλετε-- είναι μια εργασιακή σιγουριά και σταθερότητα! (Στον μαγικό κόσμο του Lexotanil θα πάω μια βόλτα πάντως!!
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουνίου 23, 2009, 12:44:03 pm Είμαι μια απελπισμένη ΠΕ06 και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και για μας θα καταφύγω στον μαγικό κόσμο του Lexotanil!!! Έχω βγάλει τον καρκίνο τόσους μήνες περιμένοντας!!!!!Κοπελιά, ηρέμησε λιγάκι..και τέτοια αρρώστια που θερίζει μην την πιάνεις στο στόμα σου επειδή έχεις αγωνία για τον ασέπ..
Είμαι μια απελπισμένη ΠΕ06 και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και για μας θα καταφύγω στον μαγικό κόσμο του Lexotanil!!! Έχω βγάλει τον καρκίνο τόσους μήνες περιμένοντας!!!!!
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουνίου 23, 2009, 01:39:36 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Ιουνίου 23, 2009, 12:58:58 pmΠαράθεση από: asep_freakedout στις Ιουνίου 23, 2009, 12:44:03 pm Είμαι μια απελπισμένη ΠΕ06 και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και για μας θα καταφύγω στον μαγικό κόσμο του Lexotanil!!! Έχω βγάλει τον καρκίνο τόσους μήνες περιμένοντας!!!!!Κοπελιά, ηρέμησε λιγάκι..και τέτοια αρρώστια που θερίζει μην την πιάνεις στο στόμα σου επειδή έχεις αγωνία για τον ασέπ.. Παιδιά οκ, είναι προφανές ότι μιλάω χρησιμοποιώντας σχήματα λόγου, μη με παίρνετε με τις ντομάτες!! Το θέμα είναι ότι έχω μεγάλη αγωνία, το παραδέχομαι, γιατί έχω βαρεθεί (όπως όλοι μας υποψιαζομαι!!) να γινόμαστε έρμαια του κάθε φροντιστηριούχου, του ΟΑΕΔ, και άλλων συναφών τραγικών καταστάσεων! Δέν σημαίνει πως με το που θα διοριστούμε θα πλέουμε σε πακτωλούς χρημάτων, απλά αυτό που θέλω --και θέλετε-- είναι μια εργασιακή σιγουριά και σταθερότητα! (Στον μαγικό κόσμο του Lexotanil θα πάω μια βόλτα πάντως!! Είναι απαράδεκτα τα σχήματα λόγου που αφορούν σε ...καρκίνο και σε χάπια. Είναι πολύ χονδροειδή ...σχήματα λόγου και εύχομαι να μην περάσει κανείς καταστάσεις με αρρώστειες στο σπίτι του κι έπειτα θυμηθεί τί έλεγε και τί έγραφε και καταπιεί τη γλώσσα του ! ψυχραιμία ,ειδάλλως δε χρειάζεται να μπαίνετε στο φόρουμ. Πάτε καμιά βόλτα ! Λέω εγώ...
Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα! Εγώ προσωπικά θύμωσα, γιατί έχουμε βάλει τον ασέπ σε πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας..Η υγεία μας πάνω από όλα και να έχουμε ανθρώπους να μας αγαπούν δίπλα μας!
Παράθεση από: N.Π. στις Ιουνίου 23, 2009, 02:38:43 pm Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα! Εγώ προσωπικά θύμωσα, γιατί έχουμε βάλει τον ασέπ σε πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας..Η υγεία μας πάνω από όλα και να έχουμε ανθρώπους να μας αγαπούν δίπλα μας! εγώ να δεις, αυτές οι καταστάσεις όταν τις έχεις περάσει :-Xούτε για αστεία δεν τολμάς να τις αναφέρεις.βέβαια μπορεί να μην έχουμε ούτε αυτά που αναφέρεις δηλαδή υγεία και άλλους να μας αγαπούν. πιστεύω ότι χρειάζεται να έχουμε υγεία στο μυαλό μας και και αν δεν μας αγαπούν οι άλλοι τουλάχιστον να αγαπούμε εμείς!!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της AV, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, θ' ανακοινωθούν και νέα αποτελέσματα. Σπεύδει όμως να διευκρινήσει ότι αυτά δε θα αφορούν σε όλες τις ειδικότητες.
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 23, 2009, 03:44:31 pmΣύμφωνα με ανακοίνωση της AV, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, θ' ανακοινωθούν και νέα αποτελέσματα. Σπεύδει όμως να διευκρινήσει ότι αυτά δε θα αφορούν σε όλες τις ειδικότητες.Λογικό και αναμενόμενο. Σήμερα πάντως ,πέρασε η ώρα που θα μπορούσαν να βγουν. Από αύριο πάλι...
Σήμερα πάντως ,πέρασε η ώρα που θα μπορούσαν να βγουν. Από αύριο πάλι...
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 23, 2009, 04:36:31 pmΣήμερα πάντως ,πέρασε η ώρα που θα μπορούσαν να βγουν. Από αύριο πάλι...Νέος κύκλος συζητήσεων-ερωτήσεων-αγωνίας σήμερα;