0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε,τότε τί το συζητάμε;Προκειμένου να γλιτώσουν την επιπλέον εργασία να δείτε για πότε θα συνεννοηθούν με το ΑΣΕΠ...Κρίμα και έλεγα να περιμένω μέχρι την τελευταία ημέρα.
Εγω θα περιμενω μεχρι τις 12 Ιουνιου, δεν ξερεις ποτε τι γινεται!
Παράθεση από: rublev στις Μαΐου 31, 2009, 07:02:26 pmΕ,τότε τί το συζητάμε;Προκειμένου να γλιτώσουν την επιπλέον εργασία να δείτε για πότε θα συνεννοηθούν με το ΑΣΕΠ...Κρίμα και έλεγα να περιμένω μέχρι την τελευταία ημέρα.Εγω θα περιμενω μεχρι τις 12 Ιουνιου, δεν ξερεις ποτε τι γινεται!
Παιδιά τώρα που είδα γραπτώς πόσο πολύπλοκοι είναι οι υπολογισμοί που αναγκαζόμαστε να κάνουμε ευχαριστώ το υπουργείο για αυτή την ευκαιρία που μου προσφέρει να συλλογιστώ και λυπάμαι αυτούς που δεν θα την αποκτήσουν ποτέ...
μήπως να αρχίσουμε μαζικά τα τηλέφωνα ...προς ΑΣΕΠ μεριά, πριν καταθέσουμε τις αιτήσεις μας?
Άσε το΄χω...και τελικά...10.Μαθαίνουμε καλή γεωγραφία11.Ερχόμαστε κοντά στη φύση12.Ενισχύουμε τις τοπικές οικονομίες13.
ξέρω και γω? λέω......μήπως μας πουν.....μήπως, το αν θα τα ανακοινώσουν μέσα στο διάστημα που καταθέτουμε τις αιτήσεις