0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK, κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Σε καμία 20αριά μέρες θα ξέρουμε μετά βεβαιότητος.
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 11, 2009, 05:52:27 pmLK, κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Σε καμία 20αριά μέρες θα ξέρουμε μετά βεβαιότητος.Δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θέλω να τα μάθω. Ειδικά, στην ειδική διδακτική θα πάθω ένα σοκ, ειδικά επειδή έδωσα και ιστορία που λατρεύω. Για σένα, marion, είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχεις περάσει και μάλιστα ανάμεσα στους πρώτους. Άντε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θέλω τα φώτα σου!
ναι αλλα ποσοι ειναι αυτοι που θα διοριστουν σε καθε ειδικοτητα ?εχει σημασια οταν δεις τη θεση σου .Τουλαχιστον εγω δε θυμαμαι καποια τετοια καταχωρηση και στους Πε06 που εβαλα το ερωτημα δεν εχει απαντησει κανεις εδω κ καιρο. Ειναι αγνωστο; κι αυτο το μαντευουμε δηλαδη?
Παράθεση από: LK στις Ιουνίου 11, 2009, 05:58:34 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουνίου 11, 2009, 05:52:27 pmLK, κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Σε καμία 20αριά μέρες θα ξέρουμε μετά βεβαιότητος.Δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θέλω να τα μάθω. Ειδικά, στην ειδική διδακτική θα πάθω ένα σοκ, ειδικά επειδή έδωσα και ιστορία που λατρεύω. Για σένα, marion, είμαι απολύτως σίγουρη ότι έχεις περάσει και μάλιστα ανάμεσα στους πρώτους. Άντε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θέλω τα φώτα σου! Κι εγώ κέρασμα