0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια, τεταρτη με πεμπτη 17-18/6 τα πρωτα αποτελεσματα. Φυσικοι, να ετοιμαζεστε.........
το έθνος γράφει σήμερα ότι οι αναβαθμολογήσεις των γραπτών των φιλολόγων δεν έχουν όλοκληρωθεί..όσο για τις άλλες ειδικότητες κάνουν τον τελευταίο έλεγχο..άρα των φιλολόγων καλά λέγατε ότι το πάνε για Ιούλιο ..πάντως, μέχρι 10 Ιουλίου θα έχουν ανακοινωθεί..έτσι, λέει, όπως είχαν πει αρχικά!!!!!εγώ θυμάμαι πάντως ότι αρχικά είχαν πει μέχρι 10 Ιουνίου ότι θα τα μαθαίναμε...
τι ελεγχο και μαλ.... αντε μας εχουν σπασει τα νευρα..αφου ετοιμα τα εχουν...ας τα βγάλουν να το πάρουμε αποφαση και να κανουμε ενα καλοκαιρι ηρεμο...δν μπορω να χαλαρωσω καθολου ολο το μυαλο μου εκει ειναι.....για τους νηπιαγωγούς εχουμε καμια ιδεα ποτε θα τα βγαλουν??
Παράθεση από: marigian στις Ιουνίου 16, 2009, 11:37:57 amτι ελεγχο και μαλ.... αντε μας εχουν σπασει τα νευρα..αφου ετοιμα τα εχουν...ας τα βγάλουν να το πάρουμε αποφαση και να κανουμε ενα καλοκαιρι ηρεμο...δν μπορω να χαλαρωσω καθολου ολο το μυαλο μου εκει ειναι.....για τους νηπιαγωγούς εχουμε καμια ιδεα ποτε θα τα βγαλουν?? δεν θελω να σε απελπισω, αλλα την προηγουμενη των ΠΕ60 βγηκαν προτελευταια (αν θυμαμαι καλα)marigian, γιατι δεν εφαρμοζεις τουλαχιστον στην παρουσα φαση αυτο που λες στην υπογραφη σου? κερδισμενη θα βγεις !!!
α..ρε μαρκο δν μπορω πια εχω αγχωθει παρα πολυ ...και επισης εχουν σπασει τα νευρα μου..ξεκινησαμε απο τελη μαιου και θα παμε ιουλιο;;;;ελεος ρε συ....θελω να βγουν τωρα..εγω ειμαι σε χειροτερη θεση απο αυτους που τα πηγαν καλα ...τα εχω πηγα χαλια την δευτερη μερα αλλα ειναι αυτη η τελευταια ελπιδα που λες μπας και εκανα κατι....αν τα ειχα παει καλα οπως την πρωτη μερα θα ημουνα πολυ χαλαρη..αλλα τωρα....να ρωτησω και κατι αλλο ..την πρωτη μερα εκανα 3 λαθη χωρις αναπαντητα στο ποσο ειμαι???αλλοι λενε 94..αλλοι 90..μηπως μπορει κανεις να με διαφωτισει??
στις 60 ερωτήσεις 3 λαθη...