0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στον ασέπ και είπαν ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν μετά τις 25 σταδιακά, αλλά δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το ποιοι κλάδοι θα βγουν. Μου είπε ότι λογικά θα ξεκινήσουν με τους δασκαλους.Δεν είναι τίποτα καινούριο σε σχέση με αυτά που ήδη ξέρουμε, απλά σκεφτηκα να το αναφέρω. άντε να τελειώσει η αγωνία μας.
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=94229πηγή: www.e-tipos.gr
δηλαδή bobo έτσι όπως το θέτεις ο Ε.Τ. γνωρίζει καλύτερα από τον ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 17, 2009, 03:16:01 pmδηλαδή bobo έτσι όπως το θέτεις ο Ε.Τ. γνωρίζει καλύτερα από τον ΑΣΕΠ?Δεν ξερω αν εδωσες ΑΣΕΠ ,αλλά απο τον Δεκεμβριο οτι ελεγε ο Ε.Τ. για τις ημερομηνιες διεξαγωγης ΑΣΕΠ σε ολες τις προκηρυξεις ,γινοταν.Και ας βγει καποιος να με διαψευσει σε αυτο.Καποιος ομως που να εδωσε ΑΣΕΠ και παρακολουθουσε με αγωνια καθε μερα τί γινοταν.Τωρα τί θα συμβει αυτη τη φορα?! Συζητηση κανουμε,ολοι μας προσμενουμε μπροστα στον υπολογιστηΚαταλαβες Εσυ θυμασαι ? Εδωσες ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 17, 2009, 03:19:46 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Ιουνίου 17, 2009, 03:16:01 pmδηλαδή bobo έτσι όπως το θέτεις ο Ε.Τ. γνωρίζει καλύτερα από τον ΑΣΕΠ?Δεν ξερω αν εδωσες ΑΣΕΠ ,αλλά απο τον Δεκεμβριο οτι ελεγε ο Ε.Τ. για τις ημερομηνιες διεξαγωγης ΑΣΕΠ σε ολες τις προκηρυξεις ,γινοταν.Και ας βγει καποιος να με διαψευσει σε αυτο.Καποιος ομως που να εδωσε ΑΣΕΠ και παρακολουθουσε με αγωνια καθε μερα τί γινοταν.Τωρα τί θα συμβει αυτη τη φορα?! Συζητηση κανουμε,ολοι μας προσμενουμε μπροστα στον υπολογιστηΚαταλαβες Εσυ θυμασαι ? Εδωσες ΑΣΕΠ?έχω δώσει ΑΣΕΠ και μάλιστα αυτή ήταν η 3 φορά!δεν πηγαίνω για πλάκα,πάω με αξιώσεις!επίσης εγώ κατάλαβα ότι κάνουμε συζήτηση μιας και περιμένουμε όλοι μπροστά στον υπολογιστή!αυτό μάλλον εσύ δεν φαίνεται να το έχεις καταλάβει γιατί από ότι βλέπω προσπαθείς συνέχεια να προκαλείς κάποιον!τώρα αν αυτό σε βοηθάει ,οκ φίλη!αυτή τη φορα ξέσπασε πάνω μου!
Οι διαχειριστες του forum ποτε θα κανουν κατι για καποια συγκεκριμεναατομα?? ελεος δηλαδη...καποιοι δεν εχουν κατι καλυτερονα κανουν στη ζωη τους και γραφουν οτι βλακεια τους κατεβειμπας και ασχοληθει καποιος μαζι τους...εχει δικιο ο-η k.d.pe03..καποιοι εχουν αγωνια κ ενδιαφερον πραγματικο και δεν εχουν ορεξηγια ηλιθιο πρηξιμο...