0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
prf ξύπνησες 5.30 το πρωί ή μόλις γύρισες από ξενύχτι και είχες αϋπνίες;
5. Στον Ενίαιο μετράει μόνο η πραγματική προϋπηρεσία στον Πίνακα αναπληρώτων μετράει το μεταπτυχιακό.
Παράθεση από: prf στις Ιουνίου 21, 2009, 05:30:14 am5. Στον Ενίαιο μετράει μόνο η πραγματική προϋπηρεσία στον Πίνακα αναπληρώτων μετράει το μεταπτυχιακό.Γεια σας παιδιά και από μένα, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους και στους διοριστέους καλή συνέχεια. Για όσους αναμένουν αποτελέσματα καλή επιτυχία.Είμαι ΠΕ0402 (Χημικός) και είμαι επιτυχούσα μη διοριστέα.Δεν έχω αλλά μόρια παρά μόνο αυτά του ΑΣΕΠ. (περιπου 9 μορια), ίσως με οδηγήσουν σε καμιά ωρομίσθια στην περιφέρεια μου, αν και μάλλον απίθανο.Υπολόγισα τα μόρια μου γραπτό-55. Prf γράφεις ότι το μεταπτυχιακό πιάνεται στα μόρια του πίνακα αναπληρωτών?Υπολογίζετε από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ?Δεν θυμάμαι να μας τον ζητούσαν όταν κάναμε τα χαρτιά μας για αναπληρωτές/ωρομίσθιους ούτε θυμάμαι να έγραφε η προκήρυξη ότι μοριοδοτείται.
Το ότι από τους 156 διοριστέους (πε04.01) παίρνουν μισούς φέτος και μισούς του χρόνου το ξέρουμε από κάπου επίσημα ή είναι απόσταγμα εμπειρίας?
Σ'ευχαριστώ knkn...Είμαι ακριβώς στη μέση στη σειρά κατάταξης,άρα ελπίζω να συνεχιστεί το έθιμο... Επίσημα θα ξέρουμε τέλος αυγούστου που θα καλέσουν τους μόνιμους?? Πολύ σασπενς η υπόθεση...
Ευχαριστώ πολύ...! Είμαι Νο78,ακριβώς στη μέση δηλαδή!
Είσαι σίγουρα στο δημόσιο.Συγχαρητήρια!!!
Παράθεση από: prf στις Ιουνίου 21, 2009, 07:58:02 pm Είσαι σίγουρα στο δημόσιο.Συγχαρητήρια!!!Τι μου θύμησε αυτή η φράση τώρα... Εκτός ότι μόλις τη διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα από στγκίνηση και είπα "αμήν και πότε να το ακούσω κι εγώ αυτό",,, θυμήθηκα το τραγούδι "oh, oh,,, you're in the army now..."Εμείς πρέπει να κάνουμε μια διασκευή εδώ στο pde και σ' όποιον διορίζεται θα του τραγουδάμε: oh, oh,,, you're a public servant now"Το λέω καλά κυρίες ΠΕ 06;;;χε,χε,χεΚαλή εβδομάδα εύχομαι να μας ξημέρωσε και με καλά αποτελέσματα, παιδιά!