0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ergotelis στις Ιουνίου 24, 2009, 09:53:16 ameleni..Μην το λες...εχουμε δει και αν εχουμε δει....Αν πατε μεσα Ιουλιου ποτε θα βγουν τα τελικα ? τον Αυγουστο ?Σε πληροφορώ, ergotelis, πως το 2007 των φιλολόγων βγήκαν 17 Ιουλίου, της Αγίας Μαρίνης, μεγάλη η χάρη της. Έτσι είναι, ergotelis... θέλεις δε θέλεις!
eleni..Μην το λες...εχουμε δει και αν εχουμε δει....Αν πατε μεσα Ιουλιου ποτε θα βγουν τα τελικα ? τον Αυγουστο ?
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 24, 2009, 12:54:03 pmΠαράθεση από: ergotelis στις Ιουνίου 24, 2009, 09:53:16 ameleni..Μην το λες...εχουμε δει και αν εχουμε δει....Αν πατε μεσα Ιουλιου ποτε θα βγουν τα τελικα ? τον Αυγουστο ?Σε πληροφορώ, ergotelis, πως το 2007 των φιλολόγων βγήκαν 17 Ιουλίου, της Αγίας Μαρίνης, μεγάλη η χάρη της. Έτσι είναι, ergotelis... θέλεις δε θέλεις! Και στον προπροηγούμενο είχαν βγει αρχες Αυγούστου των φιλολόγων, ενώ τα πρώτα είχαν βγει τέλη Ιουλίου.
Καλησπέρα στο Forum! Και τα δικά μας αποτελέσματα βγήκαν (ΠΕ04.02) αλλά είμαι μια απλή επιτυχούσα με μια καλή σειρά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μόλις είχα γυρίσει από το γιατρό και ήμουν ξαπλωμένη. Παρακολουθούσα το Forum και παρά το γεγονός οτί εσείς γράφατε πως είχαν βγει τα αποτελέσματα εγώ αρνούμουν να βγω από το Forum για να τα δω γιατί απλά περνούσα καλά! Δεν είχα κουράγιο να στεναχωρηθώ, αλλά ούτε και τώρα στεναχωριέμαι. Όταν έδινα ήξερα πως τα πράγματα έχουν είτε έτσι είτε αλλιώς. Όλα στη ζωή θέλουν υπομονή και αγάπη! Γιαυτό λοιπόν και εύχομαι σε όλους όπως και να έχουν τα πράγματα, υπομονή!!!
εχω παντως ενα προαισθημα οτι των φιλολογων θα βγουν την αλλη παρασκευη. κ οχι τιποτα αλλο, αλλα θα ειμαι στη θασο σε καμια παραλια. ελπιζω να ειμαστε σε ρηχη θαλασσα μην παω κ πνιγω....αχ αχ αχ