0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Ιουνίου 25, 2009, 01:11:47 pmΠαράθεση από: sharon στις Ιουνίου 25, 2009, 12:13:59 pmφιλόλογοι,, πιστεύω σας είναι γνωστό ότι την άλλη παρασκευή είναι η σειρά μας.........σίγουρα.........η πληροφορία από ασεπ.....Εμένα πάλι, από το ΑΣΕΠ μου είπαν ότι θα τα έχουμε μέχρι το τέλος ΑΥΤΗΣ της εβδομάδας.Συγχαρητήρια σε νηπιαγωγούς και μαθηματικούς που τα πήγαν καλά.Δηλαδή, αύριο; Δεν το πιστεύω! Αν ήταν έτοιμοι θα τα έβγαζαν σήμερα, όχι αύριο.
Παράθεση από: sharon στις Ιουνίου 25, 2009, 12:13:59 pmφιλόλογοι,, πιστεύω σας είναι γνωστό ότι την άλλη παρασκευή είναι η σειρά μας.........σίγουρα.........η πληροφορία από ασεπ.....Εμένα πάλι, από το ΑΣΕΠ μου είπαν ότι θα τα έχουμε μέχρι το τέλος ΑΥΤΗΣ της εβδομάδας.Συγχαρητήρια σε νηπιαγωγούς και μαθηματικούς που τα πήγαν καλά.
φιλόλογοι,, πιστεύω σας είναι γνωστό ότι την άλλη παρασκευή είναι η σειρά μας.........σίγουρα.........η πληροφορία από ασεπ.....
Διοριστέος Μαθηματικός , θέση 3ος
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;
μου είπαν για φιλολόγους την άλλη παρασκευή................λέτε να εννοούν αύριο???καλά τρελάθηκα τώρα...
Διοριστέος Μαθηματικός , θέση 3οςΕυχαριστώ για τις ευχές και συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν!!!
Παράθεση από: fro στις Ιουνίου 25, 2009, 01:21:13 pmΚαλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι από το πρωί στο φόρουμ και συμπάσχω! Όντας βετεράνα του διαγωνισμού και αναμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα, θέλω να ρωτήσω: Κανένας θεολόγος δεν υπάρχει να πούμε τον πόνο μας;;; Τί θα γίνει με τα δικά μας αποτελέσματα;;;Πες τα ντε!Τί έγινε ρε παιδιά;Κάθε χρονιά τα πρώτα που έβγαιναν μαζί με τους δασκάλους ήταν των θεολόγων!Να δεις που θα ανέβει πολύ η βάση φέτος...Συγχαρητήρια σε όλους!Τελικά έχουμε πολλά αστέρια συναδέλφους μεταξύ μας στο φόρουμ!Πάντα άξιοι παιδιά!!!!
Παράθεση από: sharon στις Ιουνίου 25, 2009, 01:31:35 pmμου είπαν για φιλολόγους την άλλη παρασκευή................λέτε να εννοούν αύριο???καλά τρελάθηκα τώρα...Ποιοι σου το είπαν ; Από τον ΑΣΕΠ ;