0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Ιουνίου 25, 2009, 01:27:11 pmΠαράθεση από: kostaszig στις Ιουνίου 25, 2009, 01:23:58 pmΔιοριστέος Μαθηματικός , θέση 3οςΤι λες τώρα! Γιατί βρίσκεσαι αγόρι μου ακόμη στην Ελλάδα; Για αλλού είσαι εσύ! Τεσπα,,, το συγχαρητήρια είναι λίγο. Μπράβο σου!Κι εμείς οι πτωχοί συγγενείς...Morgan μηπως εισαι η γνωστη Morgan απο το γνωστο σαιτ για τα σκυλακια μας?
Παράθεση από: kostaszig στις Ιουνίου 25, 2009, 01:23:58 pmΔιοριστέος Μαθηματικός , θέση 3οςΤι λες τώρα! Γιατί βρίσκεσαι αγόρι μου ακόμη στην Ελλάδα; Για αλλού είσαι εσύ! Τεσπα,,, το συγχαρητήρια είναι λίγο. Μπράβο σου!Κι εμείς οι πτωχοί συγγενείς...
Διοριστέος Μαθηματικός , θέση 3ος
Το τηλ του ΑΣΕΠ κανεις?
Αύριο ή όποτε είναι να βγουν τα αποτελέσματα των φιλολόγων ας μας τα αποθηκεύσει κάποιος από άλλους κλάδους για όσο μικρό χρονικό διάστημα υπάρχει στη σελίδα για να το έχουμε.
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουνίου 25, 2009, 03:03:33 pmΤο τηλ του ΑΣΕΠ κανεις? 210-8706100Αλλά δεν βγάζεις άκρη μαζί τους, στο λέω. Μην πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι σου πουν. Πολλές φορές έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύουν κιόλας.
το ιδιο κ συνεχιζει γιατι ο ασεπ το εκανε αυτο?