0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουνίου 25, 2009, 02:21:56 pmΣε ποιο τηλ του ΑΣΕΠ παίρνετε να ρωτήσετε για το π'οτε θα ανακινωθούν οι ειδικότητες?Ειμαι ΠΕ06 και δεν ακουγεται τίποτα για μας.Λεω μήπως με διαφωτίσουν οι "αρμόδιοι"συνάδελφε και εγώ αγγλικών και λέω έλεος πια... τελευταίοι εμείς???αναμένω και εγώ για το τηλ.καλά αποτελέσματα
Σε ποιο τηλ του ΑΣΕΠ παίρνετε να ρωτήσετε για το π'οτε θα ανακινωθούν οι ειδικότητες?Ειμαι ΠΕ06 και δεν ακουγεται τίποτα για μας.Λεω μήπως με διαφωτίσουν οι "αρμόδιοι"
Δυσθεώρητο ύψος! Ούτε και σήμερα Αγγλικά! Θα βγουν άλλα αραγε αύριο ή πάμε για την άλλη βδομάδα;
συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διορίζεστε!!!!!!είναι ευχάριστο να λέει ο ένας μετά τον άλλο ''διορίζομαι''!!!!!τα αγαθά κόποις κτώνται...
Παράθεση από: aghathi στις Ιουνίου 25, 2009, 03:54:08 pmΔυσθεώρητο ύψος! Ούτε και σήμερα Αγγλικά! Θα βγουν άλλα αραγε αύριο ή πάμε για την άλλη βδομάδα;ελα ντε βρε συνάδελφισσα...τουλαχιστον να μην περ'ασουμε και άλλο σκ έτσι...ας ξημερώσει άυριο μέρα αποτελεσμάτων...