0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα μια "βέβαιη" ελπιδα ότι σήμερα θα έβγαιναν τα αγγλικά. Ήμουν πολύ ψύχραιμη μέχρι χτες.΄Αν και δεν περιμένω πολλά, τώρα πραγματικά αγχώθηκα. Θέλω να τελειώνω (για τρίτη φορά) με αυτή την τρέλλα.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μια πιθανή είσοδος στον πίνακα διοριστέων μπορεί να εξασφαλίσει σε κάποιον αναπλήρωση (μέχρι να έρθει ο μόνιμος διορισμός) ή αν η αναπλήρωση εξαρτάται αποκλειστικά από τη θέση και τα μόρια κάποιου στον πίνακα αναπληρωτών.
Παράθεση από: Vagelis K στις Ιουνίου 26, 2009, 04:38:46 pmΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μια πιθανή είσοδος στον πίνακα διοριστέων μπορεί να εξασφαλίσει σε κάποιον αναπλήρωση (μέχρι να έρθει ο μόνιμος διορισμός) ή αν η αναπλήρωση εξαρτάται αποκλειστικά από τη θέση και τα μόρια κάποιου στον πίνακα αναπληρωτών.Έχω την εντύπωση ότι το ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο, δηλ ο πίνακας αναπληρωτών διαμορφώνεται με βάση προϋπηρεσία, μόρια παλιών ΑΣΕΠ ενώ στον πίνακα διοριστέων μετράνε οι προσαυξήσεις. Οπότε αν δεν μαζεύεις τη βάση αναπλήρωσης περιμένεις την επόμενη χρονιά να κληθείς από τον πίνακα ΑΣΕΠ.
Οπότε από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή θα είμαστε κολλημένοι μπροστά στον υπολογιστή.. Ποια μέρα να τα αναμένουμε άγνωστο.
Έτσι, αν δεν είναι έτοιμα σήμερα, δε θα είναι έτοιμα και τη δευτέρα, άρα από τρίτη.
Tελικά, δε θα πάμε Ιούλιο οι φιλόλογοι. Όλα τα κακά νέα έρχονται στην ώρα τους