0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: morgan στις Ιουνίου 30, 2009, 12:48:23 pmΕγώ πάντως ξαναπήρα σήμερα και τους ρώτησα αν είναι να βγουν σήμερα συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ενημέρωση για σήμερα αλλά σίγουρα θα βγουν μεσα στην εβδομάδα. Πάρτε κι εσεις κανα τηλ. να διασταυρώσουμε.210-8706100Δε χρειάζεται να διασταυρώσουμε τίποτα. Τα αποτελέσματα των Φιλολόγων θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Πέμπτη .
Εγώ πάντως ξαναπήρα σήμερα και τους ρώτησα αν είναι να βγουν σήμερα συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ενημέρωση για σήμερα αλλά σίγουρα θα βγουν μεσα στην εβδομάδα. Πάρτε κι εσεις κανα τηλ. να διασταυρώσουμε.210-8706100
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 30, 2009, 12:55:55 pmΠαράθεση από: morgan στις Ιουνίου 30, 2009, 12:48:23 pmΕγώ πάντως ξαναπήρα σήμερα και τους ρώτησα αν είναι να βγουν σήμερα συγκεκριμένα. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ενημέρωση για σήμερα αλλά σίγουρα θα βγουν μεσα στην εβδομάδα. Πάρτε κι εσεις κανα τηλ. να διασταυρώσουμε.210-8706100Δε χρειάζεται να διασταυρώσουμε τίποτα. Τα αποτελέσματα των Φιλολόγων θα ανακοινωθούν πιθανότατα την Πέμπτη . Κοίτα να δεις κάτι. Δεν αμφισβητώ την αξιοπιστία ούτε τη δική σου ούτε της πηγής σου. Επειδή όμως είμαι παλιά στο κουρμπέτι του ΑΣΕΠ, επίτρεψέ μου να διατηρώ πάντα επιφυλάξεις για τις "εκ των έσω" πηγές και αν μη τι άλλο να προσπαθώ κι εγώ να διασταυρώσω την όποια πληροφορία έχω.
Η κολλητή της κοπέλας του αδερφού μου, φιλόλογος και αυτή, έχει γνωστό μέσα στο ασεπ και τα έμαθε τα αποτελέσματά της (επιτυχούσα -οριακά στη βάση)!!! Είπα να μάθει και για μένα αλλά δεν μπορεί να ρωτήσει για άλλα άτομα Τι περιμένουν, αφού είναι έτοιμα, και δεν τα βγάζουν να ησυχάσουμε όλοι???Αντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη!! Δύο μέρες έμειναν!!
Παράθεση από: Iaki στις Ιουνίου 30, 2009, 01:11:44 pmΗ κολλητή της κοπέλας του αδερφού μου, φιλόλογος και αυτή, έχει γνωστό μέσα στο ασεπ και τα έμαθε τα αποτελέσματά της (επιτυχούσα -οριακά στη βάση)!!! Είπα να μάθει και για μένα αλλά δεν μπορεί να ρωτήσει για άλλα άτομα Τι περιμένουν, αφού είναι έτοιμα, και δεν τα βγάζουν να ησυχάσουμε όλοι???Αντε υπομονή μέχρι την Πέμπτη!! Δύο μέρες έμειναν!!Αυτά μου γυρνάν τα μυαλά!
ανακοινωση καμια...λενε για πεμπτη.........
opote einai na vgoun tha vgoun..vgeite kai eseis voltoula na ksexasteite ligo.