0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια φρέσκια πληροφορία. Πήρε η αδελφή μου τηλέφωνο, μιά φίλη της που δουλεύει στο ασεπ και ρώτησε για ΠΕ19 και η απάντηση ήταν ότι "δεν έχουν άκόμα διορθωθεί!!!". Τίποτα παραπάνω. Προσπαθώ να το αποκρυπτογραφήσω και δεν βγάζω νόημα. Δεν έχουν διορθωθεί ακόμα όλα τα γραπτά? Έχουν περασθεί στη βάση δεομένων, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα αντιπαραβολή? Τι άραγε θέλει να πει ο ποιητής?Πάντως ότι και να θέλει να πεί, σα συμπέρασμα βγάζω ότι για ΠΕ19 από την άλλη βδομάδα!
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 01, 2009, 12:39:53 pmΠαράθεση από: skarag στις Ιουλίου 01, 2009, 12:23:28 pmΓια ΠΕ19 υπάρχει καμμιά πληροφορία για ημερομηνία?Τελικά οι ΠΕ04, που βγήκαν πρώτοι, ήταν πολύ τυχεροί χωρίς να το ξέρουν, γιατί δεν περνούν το μαρτύριο της αναμονής.skarag δεν είμαι του κλάδου σες αλλά σε αυτό το topic διάβασα οτι ένας συνάδελφός σας τηλεφώνησε στο ΑΣΕΠ και του είπαν μετα τις 15 Ιουλίου.Το θυμάμαι γιατί σκέφτηκα "υπάρχουν κ χειρότερα!" Ωστόσο μην απογοητεύεσαι γιατί είμαι πεπεισμένη οτι οι ημερομηνίες που δίνουν σαν ενδεικτικές ειναι κάτι σαν τους χρησμούς της Πυθίας!Εμένα για να καταλάβεις όταν τηλεφώνησα για τον κλάδο μου μου είπαν"είναι στην επεξεργασία.Μέχρι 15 Ιουλίου θα βγουν.Όταν λέμε βέβαια μέχρι τις 15 μπορεί να βγουν στις 2 μπορεί κ στις 10"Καταλαβαίνεις τι γίνεται.... Η πληροφορία δεν είναι από το τηλεφωνικό κέντρο του ασεπ, αλλά από φίλη που δουλεύει μέσα, αρα μεγάλη πιθανότητα να είναι σωστή.
Παράθεση από: skarag στις Ιουλίου 01, 2009, 12:23:28 pmΓια ΠΕ19 υπάρχει καμμιά πληροφορία για ημερομηνία?Τελικά οι ΠΕ04, που βγήκαν πρώτοι, ήταν πολύ τυχεροί χωρίς να το ξέρουν, γιατί δεν περνούν το μαρτύριο της αναμονής.skarag δεν είμαι του κλάδου σες αλλά σε αυτό το topic διάβασα οτι ένας συνάδελφός σας τηλεφώνησε στο ΑΣΕΠ και του είπαν μετα τις 15 Ιουλίου.Το θυμάμαι γιατί σκέφτηκα "υπάρχουν κ χειρότερα!" Ωστόσο μην απογοητεύεσαι γιατί είμαι πεπεισμένη οτι οι ημερομηνίες που δίνουν σαν ενδεικτικές ειναι κάτι σαν τους χρησμούς της Πυθίας!Εμένα για να καταλάβεις όταν τηλεφώνησα για τον κλάδο μου μου είπαν"είναι στην επεξεργασία.Μέχρι 15 Ιουλίου θα βγουν.Όταν λέμε βέβαια μέχρι τις 15 μπορεί να βγουν στις 2 μπορεί κ στις 10"Καταλαβαίνεις τι γίνεται....
Για ΠΕ19 υπάρχει καμμιά πληροφορία για ημερομηνία?Τελικά οι ΠΕ04, που βγήκαν πρώτοι, ήταν πολύ τυχεροί χωρίς να το ξέρουν, γιατί δεν περνούν το μαρτύριο της αναμονής.
να αρχίσουμε ολοι διαλογισμό!!!