0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α... δε θέλω βιασύνες! Πληροφορικοί και ξενόγλωσσοι είναι χαριστικά στην εκπαίδευση, οπότε να περιμένουν μέχρι να τους βγει η ψυχή. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι μάλλον δε θα βγουν αύριο ούτε τα δικά σας....
Καλησπέρα! Είμαι ένα νέο μέλος που μόλις γράφτηκε!Εδώ και καιρό σας "παρακολουθώ" και τώρα αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ.Πήρα 2 φορές σήμερα στο ΑΣΕΠ και μίλησα με 2 διαφορετικά άτομα. Αύριο ή μεθαύριο, εκτός από τους φιλόλογους που θα βγουν σίγουρα, θα ανακοινωνθούν μάλλον και των ΠΕ05 (γαλλική).Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!!
Παράθεση από: Χαρά στις Ιουλίου 01, 2009, 03:33:03 pmκανένα νεότερο για ΠΕ 06-αγγλικής; Τηλεφώνησε κανείς στον Ασεπ σήμερα; Α... δε θέλω βιασύνες! Πληροφορικοί και ξενόγλωσσοι είναι χαριστικά στην εκπαίδευση, οπότε να περιμένουν μέχρι να τους βγει η ψυχή. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι μάλλον δε θα βγουν αύριο ούτε τα δικά σας....
κανένα νεότερο για ΠΕ 06-αγγλικής; Τηλεφώνησε κανείς στον Ασεπ σήμερα;
Παράθεση από: larjohn στις Ιουλίου 01, 2009, 03:36:25 pmΑ... δε θέλω βιασύνες! Πληροφορικοί και ξενόγλωσσοι είναι χαριστικά στην εκπαίδευση, οπότε να περιμένουν μέχρι να τους βγει η ψυχή. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι μάλλον δε θα βγουν αύριο ούτε τα δικά σας....Ελπίζω να μη σοβαρολογείς
μη τα παιρνεις τοις μετρητοις συναδελφε. παραδειγμα ηταν. δεν ξερω ποσα γραπτα διορθωνουν την ημερα ουτε πόσα συνολικα,ουτε ποσοι ειναι οι διορθωτες. αλλα για να βγαινουν το ιδιο χρονικο διαστημα μαλλον καποια τετοια οργανωση θα εχουν!!!!αλλα γιατι να ειμαστε βεβαιοι οτι αρχισαν τη βαθμολογηση 1/2/09? και οχι 1/4/09?που ειναι και το πιο πιθανο.