0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gefyros στις Ιουλίου 02, 2009, 04:20:31 pm1) δε διορίζομαι και νιώθω χάλια γι'αυτό .Θα μου πεις είμαι επιτυχούσα, αλλά τι να το κάνεις;Παίρνουν 144 και είμαι 248η.Και να σκεφτείς ότι στον προηγούμενο έπαιρναν 240, άρα ίσως είχα κάποιες πιθανότητες για διορισμό. 2) Δεν μπορώ να χωνέψω ότι για 2,77 μόρια δεν είμαι στους διοριστέους, αλλά αυτό με πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Θα ξαναδώσω σίγουρα!3) Για αναπληρώτρια έχω καμιά ελπίδα; Λάβετε υπόψη ότι δεν έχω κάνει ποτέ χαρτιά για κάτι τέτοιο.Πότε έχω δικαίωμα να κάνω χαρτιά για αναπληρώτρια;1) οι μειωμένες θέσεις του ΑΣΕΠ μειώνουν τις πιθανότητες διορισμού.. 2) φυσικά και θα ξαναδώσεις και την επόμενη φορά θα διοριστείς ! 3) έκανες τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια πριν ένα μήνα ?αν όχι , θα τα κάνεις για το σχολικό έτος 2010 - 2011 ...
1) δε διορίζομαι και νιώθω χάλια γι'αυτό .Θα μου πεις είμαι επιτυχούσα, αλλά τι να το κάνεις;Παίρνουν 144 και είμαι 248η.Και να σκεφτείς ότι στον προηγούμενο έπαιρναν 240, άρα ίσως είχα κάποιες πιθανότητες για διορισμό. 2) Δεν μπορώ να χωνέψω ότι για 2,77 μόρια δεν είμαι στους διοριστέους, αλλά αυτό με πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Θα ξαναδώσω σίγουρα!3) Για αναπληρώτρια έχω καμιά ελπίδα; Λάβετε υπόψη ότι δεν έχω κάνει ποτέ χαρτιά για κάτι τέτοιο.Πότε έχω δικαίωμα να κάνω χαρτιά για αναπληρώτρια;
LK συγχαρητήρια! Είδες που ανησυχούσες; Στο είχαμε πει ότι ήσουν σίγουρα στους διοριστέους! Πόσο έγραψες τελικά στη διδακτική που το είχες άγχος;
[Καταρχήν σ’ ευχαριστώ, γιατί μαζί με την Alceste είστε οι μόνοι που μου απάντησαν!Από όταν βγήκαν τα αποτελέσματα περιφέρω το πρόβλημά μου και τις απορίες μου από topic σε topic, αλλά δε φαίνεται να συγκινώ κανέναν.Η ανιδιοτέλεια τελικά, όχι απλώς δεν περισσεύει, αλλά στην περίπτωσή σου στηλιτεύεται κιόλας… 1) Αυτό είναι αλήθεια, τα γνωστά πορτοπαράθυρα βλέπεις, που αναφέραμε στο άλλο topic…2) Έχω ανάμικτα συναισθήματα: από τη μια χαίρομαι που δεν είμαι πάλι στους αποτυχόντες. Από την άλλη αυτά τα 2,77 μόρια που με χωρίζουν από το διορισμό, μου κάθονται στο στομάχι. Και να σκεφτείς ότι τους χάρισα και ένα μόριο, γιατί δε στρώθηκα να παραδώσω εγκαίρως τη διπλωματική μου στο μεταπτυχιακό, κάτι που θα με ανέβαζε από την 248η θέση στην 199η!!! Αν τελικά πάρω το μεταπτυχιακό μου ανεβαίνω στους πίνακες αναπλήρωσης ή όχι;3) Χαρτιά δεν έκανα ποτέ ούτε για αναπληρώτρια, ούτε για ωρομίσθια [για ωρομίσθια δεν το κοιτάω καθόλου γιατί με μωρό και άντρα ελεύθερο επαγγελματία, δε λέει να παρατήσω τη δουλειά μου (ιδιωτικός τομέας) για μερικά αμφίβολα μόρια].Και δεν έκανα χαρτιά, γιατί ως αποτυχούσα νόμιζα πως δεν έχω το δικαίωμα. Κάνω λάθος σ’ αυτό;Σχετικά με το θέμα των αναπληρώσεων έχω μαύρα μεσάνυχτα.Πώς μπορώ να μάθω τι πιθανότητες έχω για ΠΕ05 με 18,16 μόρια;Πότε μπορώ να κάνω χαρτιά και πότε να με πάρουν;
Παράθεση από: gefyros στις Ιουλίου 02, 2009, 10:16:13 pm[Καταρχήν σ’ ευχαριστώ, γιατί μαζί με την Alceste είστε οι μόνοι που μου απάντησαν!Από όταν βγήκαν τα αποτελέσματα περιφέρω το πρόβλημά μου και τις απορίες μου από topic σε topic, αλλά δε φαίνεται να συγκινώ κανέναν.Η ανιδιοτέλεια τελικά, όχι απλώς δεν περισσεύει, αλλά στην περίπτωσή σου στηλιτεύεται κιόλας… 1) Αυτό είναι αλήθεια, τα γνωστά πορτοπαράθυρα βλέπεις, που αναφέραμε στο άλλο topic…2) Έχω ανάμικτα συναισθήματα: από τη μια χαίρομαι που δεν είμαι πάλι στους αποτυχόντες. Από την άλλη αυτά τα 2,77 μόρια που με χωρίζουν από το διορισμό, μου κάθονται στο στομάχι. Και να σκεφτείς ότι τους χάρισα και ένα μόριο, γιατί δε στρώθηκα να παραδώσω εγκαίρως τη διπλωματική μου στο μεταπτυχιακό, κάτι που θα με ανέβαζε από την 248η θέση στην 199η!!! Αν τελικά πάρω το μεταπτυχιακό μου ανεβαίνω στους πίνακες αναπλήρωσης ή όχι;3) Χαρτιά δεν έκανα ποτέ ούτε για αναπληρώτρια, ούτε για ωρομίσθια [για ωρομίσθια δεν το κοιτάω καθόλου γιατί με μωρό και άντρα ελεύθερο επαγγελματία, δε λέει να παρατήσω τη δουλειά μου (ιδιωτικός τομέας) για μερικά αμφίβολα μόρια].Και δεν έκανα χαρτιά, γιατί ως αποτυχούσα νόμιζα πως δεν έχω το δικαίωμα. Κάνω λάθος σ’ αυτό;Σχετικά με το θέμα των αναπληρώσεων έχω μαύρα μεσάνυχτα.Πώς μπορώ να μάθω τι πιθανότητες έχω για ΠΕ05 με 18,16 μόρια;Πότε μπορώ να κάνω χαρτιά και πότε να με πάρουν;Πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου που θα ξαναβγεί η προκήρυξη για τους αναπληρωτές.Το μεταπτυχιακό είναι προσαύξηση στον ΑΣΕΠ και όχι στον πίνακα των αναπληρωτών. Αν έχεις πιθανότητες δεν το ξέρω, γιατί είμαι ΠΕ02ΥΓ: συγκινούμαστε από τις περιπτώσεις των συναδέλφων μας, απλώς σήμερα όλοι είμαστε κάπως ζαλισμένοι και γι αυτό δεν σου απαντούν άμεσα
Eυχαριστώ πολύ, Gefyros, και μην τα παρατάς. Η ζωή θέλει τσαμπουκά, το είπε και ο Ηράκλειτος. Δηλαδή, δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά εγώ έκανα μια πιο ελεύθερη μετάφραση τώρα που δε με κυνηγάει ο ΑΣΕΠ. Για την ακρίβεια είπε "ήθος ανθρώπω δαίμων εστί", δηλαδή ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι η τύχη του, δηλαδή το πώς εμείς διαχειριζόμαστε τα πράγματα στη ζωή μας (ακόμη και τις αποτυχίες μας) καθορίζει την τύχη μας.