0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα τώρα στον ασεπ. ΠΕ19-20 δεν έχουμε πολλές ελπίδες ούτε για την εβδομάδα που έρχεται..... Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι βαθμολογητές μου είπαν
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα κατάφεραν και διορίζονται. Απ' ότι πληροφορήθηκα χθες από τη swtia, πολλοί συνάδελφοι μέσα από το forum τα καταφέρατε, γι' αυτό και σας αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια. Οι κόποι σας δικαιώθηκαν, καλή αρχή σας εύχομαι. Σε ό,τι με αφορά, τ' αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που ήθελα ή που περίμενα. Είμαι δεύτερη φορά επιτυχούσα, καθώς όλα δείχνουν θα ξαναχρειαστεί και τρίτη φορά να προσπαθήσω. Στο μόνο που ευελπιστώ είναι να καταφέρω τουλάχιστον να προσληφθώ ως ωρομίσθια κατά τη νέα σχολική χρονιά με 19.215 μόρια, που κατάφερα να συγκεντρώσω από τους δυο διαγωνισμούς. Και πάλι ένα μπράβο στους συναδέλφους που πέτυχαν τον πολυπόθητο στόχο. Για όλους τους υπόλοιπους που δεν τα καταφέραμε και τόσο καλά, υπομονή, και εύχομαι η επόμενη φορά να είναι και η τελευταία μας. Έχουμε ακόμη μακρύ και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας.
Μπράβο στους Διοριστέους και τους Επιτυχόντες και μη Διοριστέους!
duffy dack είδα τον πίνακα μεταθέσεων και η ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Ρωξάννη χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, πρέπει να σου απαντήσω ξεκάθαρα : ΟΧΙ. Ειδικά για σένα που δεν έχεις άλλα μόρια (έτσι ήμουν κι εγώ) δεν παίζει διορισμός κοντά στην Αθήνα...Συγκεκριμένα, όταν έκανα εγώ αίτηση διορισμού (που ήμουν πρώτη φουρνιά και μάλιστα σε αρκετά καλή σειρά) δεν έπαιζε καν....στεριά :-) (δηλ. έπαιζε αλλά έπρεπε ν' ανοίξεις χάρτη για να προσανατολιστείς.....). Εδώ ακόμα και στις περισσότερες νησιωτικές περιφέρειες οι θέσεις ήταν για Γ και Δ περιφέρεια (πχ Γ Σάμου, Γ Λέσβου κλπ)....Δυστυχώς εμείς του ΑΣΕΠ θεωρούμαστε προφανώς ο τελευταίος τροχός της αμάξης;;; τι να πω, πάντως επιλέγουμε στο τέλος ό,τι μείνει!Επίσης, να προετοιμαστείς και για κάτι άλλο: χωρίς άλλα μόρια από προϋπηρεσία, και εκεί που θα πας τελικά, είσαι από τους τελευταίους που θα επιλέξουν σχολείο. Και εάν μεν έχεις και κανένα γάμο, παιδί κλπ, πάλι καλά, εγώ που δεν είχα τίποτα επέλεξα κυριολεκτικά τελευταίος - άσχετα αν τελικά στάθηκα πάρα πολύ τυχερός και πέτυχα σχολείο σε λογική απόσταση από την πόλη αλλά και με καλή μοριοδότηση!Αυτά δεν στα λέω για ν'αποθαρρυνθείς, απλά για να ξέρεις τι να περιμένεις- όλα αντιμετωπίζονται και είναι και λίγο θέμα τύχης το που/πως θα βρεθείς κλπ. Άλλωστε θα εχεις τέτοια διάθεση που δεν θα σε πτοεί τίποτα :-).