0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: divided στις Ιουλίου 03, 2009, 09:36:10 amΠηρα τώρα στον ασεπ. ΠΕ19-20 δεν έχουμε πολλές ελπίδες ούτε για την εβδομάδα που έρχεται..... Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι βαθμολογητές μου είπαν Πλάκα κάνεις... Αν είναι δυνατόν! Χτες ξεκίνησαν να διορθώνουν;; Θα σκάσω...
Πηρα τώρα στον ασεπ. ΠΕ19-20 δεν έχουμε πολλές ελπίδες ούτε για την εβδομάδα που έρχεται..... Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι βαθμολογητές μου είπαν
Καλημέρα σε όλους!! Σ υ γ χ α ρ η τ ή ρ ι α σε όλα τα παιδιά που διορίζονται! Εμένα ήταν η πρώτη φορά που διάβασα για τον ΑΣΕΠ (είχα πάει άλλη μία το '07 αδιάβαστη και ήμουν στους αποτυχόντες). Φέτος τα πραγματα πήγαν σχετικά καλά, είμαι στους επιτυχόντες γύρω στο 600. Έφαγα το γνωστό τσεκούρωμα στα αρχαία (περίμενα γύρω στο 70, είχα γράψει πολλά (Κακριδής) και λεπτομερώς-κατά τη γνώμη μου, άψογα) και μου ήρθε ένα ωραιότατο 58!). Στα άλλα μου συνέβησαν παράξενα πράγματα..δηλαδή στα Νέα ενώ το είχα βγάλει 63 μου ήρθε 67 και στην Ιστορία από 79 που είχα γράψει είδα ένα 75άρι...Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε αλλά επειδή κάπως η χασούρα του ενός ισοφαρίζεται (σχεδόν) με το βαθμό του άλλου είπα να μη δώσω βάση...Τώρα στα παιδαγωγικά χωρίς να έχω διαβάσει ιδιαίτερα, μόνο από ένα cd που είχα δανειστεί από μια φίλη πήρα 74. Στη διδακτική είχα γράψει λίγα...παιδιά ειλικρινά έβλεπα στο φόρουμ να έχουν γράψει πόσες και πόσες σελίδες και εγώ τόσα λίγα και τρελαινόμουν...Επέλεξα διδακτική αρχαίων, χωρίς σημειώσεις και έχοντας υπόψη μου μόνο τις οδηγίες του βιβλίου καθηγητή (δεν περιελάμβανε βέβαια σχέδιο μαθήματος για τη συγκεκριμένη ενότητα, όπου και αυτοσχεδίασα αλλά χωρίς να ξεπεράσω τις 2.5 σελίδες. Το σχέδιό μου ήταν συντηρητικότατο και ήταν δασκαλοκεντρικό. Όπως αισθανόμουν ότι θα το δίδασκα και όχι με λεπτομερείς αναλύσεις. Στο β' ερώτημα έγραψα 2 σελίδες στη μία λίγα λόγια για τη νέκυια και στην αλλη για τους συσχετισμούς. Πήρα 73.5.
Καλημέρα κι από μένα, και για μια φορά ακόμα συγχαρητήρια στους διοριστέους Daffyduck, μπορείς να μου διευκρινίσεις κάτι; Όταν κάποιος πρωτοδιορίζεται μετράνε τα μόρια που έχει ήδη αποκτήσει από προϋπηρεσία σε αναπλήρωση και ωρομισθία; Δηλώνεται δηλαδή η προϋπηρεσία όταν κάνει την αίτηση για τοποθέτηση;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιουλίου 03, 2009, 11:04:36 amΚαλημέρα κι από μένα, και για μια φορά ακόμα συγχαρητήρια στους διοριστέους Daffyduck, μπορείς να μου διευκρινίσεις κάτι; Όταν κάποιος πρωτοδιορίζεται μετράνε τα μόρια που έχει ήδη αποκτήσει από προϋπηρεσία σε αναπλήρωση και ωρομισθία; Δηλώνεται δηλαδή η προϋπηρεσία όταν κάνει την αίτηση για τοποθέτηση; AntreaEirini, ναι, η προϋπηρεσία σου μετράει κανονικότατα για την τοποθέτησή σου σε σχολείο όταν πρωτοδιορίζεσαι. Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας είναι από τα χαρτιά που καταθέτεις τη μέρα της ορκωμοσίας, και όσο περισσότερα μόρια έχεις από αναπλήρωση κλπ τόσο υψηλότερα είσαι στη διαδικασία επιλογής σχολείου σε σχέση με τους άλλους νεοδιοριστους του ίδιου κλάδου που εχουν παρουσιαστεί στην ίδια ΔΔΕ με σένα. Αυτά τα ίδια μόρια μετράνε επίσης αυτομάτως και για τη μισθολογική σου εξέλιξη - δηλ. ενώ ο μέσος νεοδιόριστος χωρίς προϋπηρεσία που ξεκινά χωρίς προϋπηρεσία εντάσσεται στο Μ.Κ. 18 εσύ θα ξεκινήσεις από το 17 ή από το 16 ανάλογα με τα μόριά σου...
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 02, 2009, 10:48:41 pmEυχαριστώ πολύ, Gefyros, και μην τα παρατάς. Η ζωή θέλει τσαμπουκά, το είπε και ο Ηράκλειτος. Δηλαδή, δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά εγώ έκανα μια πιο ελεύθερη μετάφραση τώρα που δε με κυνηγάει ο ΑΣΕΠ. Για την ακρίβεια είπε "ήθος ανθρώπω δαίμων εστί", δηλαδή ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι η τύχη του, δηλαδή το πώς εμείς διαχειριζόμαστε τα πράγματα στη ζωή μας (ακόμη και τις αποτυχίες μας) καθορίζει την τύχη μας. Πολύ σωστά τα λες!!! Νομίζω ότι αυτό το ρητό θα το λατρέψουν τα παιδιά με τα οποία θα συνεργαστείς από Σεπτέμβρη .Με την καλή έννοια πάντα, σε ζηλεύω που θα διδάξεις!Εύχομαι να μη σου λείψει/στερέψει ποτέ η έμπνευση και η όρεξη για μάθηση και να τη μεταδίδεις και στα παιδιά σου !Καλορίζικη!P.S. Εγώ ψηφίζω Οράτιο (διόρθωσέ με ως ειδική, αν θυμάμαι λάθος φιλόσοφο):Dum spiro spero!
Eυχαριστώ πολύ, Gefyros, και μην τα παρατάς. Η ζωή θέλει τσαμπουκά, το είπε και ο Ηράκλειτος. Δηλαδή, δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά εγώ έκανα μια πιο ελεύθερη μετάφραση τώρα που δε με κυνηγάει ο ΑΣΕΠ. Για την ακρίβεια είπε "ήθος ανθρώπω δαίμων εστί", δηλαδή ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι η τύχη του, δηλαδή το πώς εμείς διαχειριζόμαστε τα πράγματα στη ζωή μας (ακόμη και τις αποτυχίες μας) καθορίζει την τύχη μας.