0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με 34,3 μόρια συνολικά,(ασέπ+προϋπηρεσία) κινδυνεύω άραγε να μη φύγω φέτος αναπληρωτής, επειδή ακούστηκε πως θα μπουν στον πίνακα και οι του οαεδ..... για φυσικούς ρωτώ 0401ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σαςφέτος ήμουν αναπληρωτής από 19-9
Παράθεση από: ister στις Ιουνίου 19, 2009, 05:03:16 pmμε 34,3 μόρια συνολικά,(ασέπ+προϋπηρεσία) κινδυνεύω άραγε να μη φύγω φέτος αναπληρωτής, επειδή ακούστηκε πως θα μπουν στον πίνακα και οι του οαεδ..... για φυσικούς ρωτώ 0401ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σαςφέτος ήμουν αναπληρωτής από 19-9Σιγά, βρε συνάδελφε! Αν δεν φύγεις εσύ αναπληρωτής, πόσο θα φτάσει η βάση σας, τα 50 μόρια;;;
με 34,3 μόρια συνολικά,(ασέπ+προϋπηρεσία) κινδυνεύω άραγε να μη φύγω φέτος αναπληρωτής, επειδή ακούστηκε πως θα μπουν στον πίνακα και οι του οαεδ..... για φυσικούς ρωτώ 0401ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σαςφέτος ήμουν αναπληρωτής από 19/9 για πρώτη φορά
Παράθεση από: ister στις Ιουνίου 19, 2009, 05:03:16 pmμε 34,3 μόρια συνολικά,(ασέπ+προϋπηρεσία) κινδυνεύω άραγε να μη φύγω φέτος αναπληρωτής, επειδή ακούστηκε πως θα μπουν στον πίνακα και οι του οαεδ..... για φυσικούς ρωτώ 0401ευχαριστώ για τη διευκρίνιση σαςφέτος ήμουν αναπληρωτής από 19/9 για πρώτη φοράμε τόσα μόρια, λέω κατά τον Αύγουστο να ετοιμάζεις βαλίτσες