Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι πιστευετε οτι απαιτουσε μια πληρης απαντηση στα αρχαια;
γραφει οτι προερχεται απο τη νεκυια τη λ ηλαδη.τιποτα παραπανω. ηταν στη δικη σου κριση πως να το αναπτυξεις.και στο κατω κατω στην ερμηνεια κειμενων δεν υπαρχουν ολα ετοιμα δοσμενα. οι παραλληλισμοι αυτοι εγκεινται στη δικη μας πρωτοβουλια
Αρχικά θέλω να πω σε όλους καλά αποτελέσματα και όσο μπορούμε λιγότερο άγχος. εξάλλου ότι γράψαμε δεν αλλάζει και η αξιολόγηση είναι καθαρά υποκειμενική. επέλεξα διδακτική αρχαίων. στο 1ο ερώτημα έκανα ένα σχέδιο διδασκαλίας με γεν. σκοπό, διαθεματική προσέγγιση (θέμα της φιλίας) και στόχους. πιστεύω πως οι στόχοι ποικίλλουν άρα δεν θεωρώ κάποιους ως θέσφατο ή άλλους ως λάθος. η πορεία διδασκαλίας που επέλεξα ήταν βασισμένη στο σχέδιο γνωστού φροντιστηρίου ( δεν γράφω το όνομα για να αποφύγω την διαφήμιση). πρόσεξα να είναι μαθητοκεντρική και να στηρίζεται και στην ομαδοσυγκεντωτική διδασκαλία. στο 2ο ερώτημα έθεσα την ερώτηση ως ειδικό στόχο ενος σχεδίου και το ανἐλυσα επιμένοντας στις διδ. ενέργειες που αφορούν τον στόχο. απαντώντας βέβαια και στο γνωστικό. επίσης το έθεσα και ως εργασία στους μαθητές σε ένα άλλο σενάριο και ως κομμάτι ενός ευρύτερου προτζεκτ. για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αν χρειαζόταν. ελπίζω να μην μου κόψει πολλά αν είναι άχρηστο. καλά αποτελέσματα σε όλους!