Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kastanaki στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:55:35 pmΣτην διδακτική της ιστορίας τι ακριβώς γράψατε στα δεύτερα υποερωτήματα των θεμάτων??Εγω δεν προλάβαινα και έγραψα πολύ επιγραμματικά!Μάλιστα σε αυτό με την ΕΟΚ έγραψα ό,τι απάντησα και για το 2ουποερώτημα του 2ου θέματος!εγώ πρότεινα τρία θέματα, έγραψα ποιοι είναι οι στόχοι μεσα από αυτές τις εργασίες (γνωστικοί, ανάπτυξη ερευνητικού πνεύματος, συνεργατικές δεξιότητες) μετά έγραψα τις φάσεις της εργασίας δηλαδή πληροφορίες από το διδάσκοντα και κατευθύνσεις, επιμερισμός καθηκόντων, αναζήτηση υλικού καταγραφή του υλικού και παρουσίαση του ίσως σε ηλεκτρονική μορφή, διαθεματικές προεκτάσεις που έχει η εργασία και τα κριτήρια αξιολογήσης, Δεν προλάβαινα με τίποτα να τα αναπτύξω όπως ήθελα τα δεύτερα υποερωτήματα.
Στην διδακτική της ιστορίας τι ακριβώς γράψατε στα δεύτερα υποερωτήματα των θεμάτων??Εγω δεν προλάβαινα και έγραψα πολύ επιγραμματικά!Μάλιστα σε αυτό με την ΕΟΚ έγραψα ό,τι απάντησα και για το 2ουποερώτημα του 2ου θέματος!
Εάν κάποιος στα θέματα του Πλάτωνα έγραφε ότι στο ομηρικό χωρίο ο αποθανών Αχιλλέας απευθύνεται στον Οδυσσέα που έχει κατεβεί στον κάτω κόσμο και δεν ανέφερε ότι επρόκειτο για τη Νεκυια, ήταν λάθος;Επίσης, έπρεπε να εστιάσουμε στις διαφορές Ομήρου-Πλάτωνα ή στις αντιστοιχίες;
εύχομαι να μην είναι βαθμολογητες κάποιοι που διδάσκουν σε κεντρικότατα φροντιστήρια ..όπως ισχυρίζονται ότι είναι..γιατί καήκαμε ..είδαμε πόσο καλά μας φώτισαν!!!καλά δούλεψαν τον κόσμο και φέτος ..γι'αυτούς είναι ο ασεπ ό,τι πρέπει να χ.....ν στο χρήμα..
sharon ,κάποιοι δουλεύουν σε φροντ κ σχολείο σίγουρα(με διδακτορικό).
αυτοί αν διορθώνουν ένα λέω καήκαμε..εγώ δεν το πολυπιστεύω πάντως ,μάλλον για ψάρωμα το λεγαν για να τους κοιτάμε σαν χάχες μήπως και πιασούν κανένα θέμα ..τρίχες.. έλεγαν μάλιστα πως ήταν και θεματοδότες που και που σε καποιους ασεπ..ναι ..