Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση να στηριχτεί κανείς αποκλειστικά στη διαφορά ή στην ομοιότητα ανάμεσα στα δύο κείμενα, αλλά όποια απάντηση να στοιχειοθετηθεί όσο το δυνατόν ολοκληρωμένα και ίσως να συνδεθεί κάπως με τη διδασκαλία, εφόσον αποτελούσε θέμα διδακτικής, αν και για το τελευταίο οι απόψεις διίστανται. Zizoulis και Maryvas, θέλω να πιστεύω ότι δε θα σας στοιχίσει βαθμολογικά η τοποθέτησή σας, αφού ευσταθεί! Ήδη έχω αναφέρει ότι φίλη μου απάντησε με ολοκληρωμένο σχέδιο διδασκαλίας, καλά στοιχειοθετημένο γνωστικά μεν, συσχετίζοντας όμως το χωρίο του Πλάτωνα όχι με τη Νέκυια αλλά με το διάλογο Οδυσσέα-Καλυψώς! Σε αυτή την περίπτωση, δυστυχώς, είναι πιθανό να θεωρηθεί όλη η απάντηση εκτός θέματος και να διαγραφεί! Έτσι δεν είναι;!
Ξέρετε αν η βάση του 50 ισχύει για το μέσο όρο από τα 3 γνωστικά αντικείμενα ή πρέπει κάποιος να πάρει τη βάση του 50 σε κάθε γνωστικό αντικείμενο;
Κι εγώ αυτό έκανα..Πρός στιγμήν σκέφτηκα τη Νέκυια, αλλά δεν είχα διαβάσει ποτέ το σχετικό χωρίο και σκέφτηκα ότι.......λογικά η απάντηση βρίσκεται στην εντός ύλης ραψωδία!!
Morgan,έθεσα 5 στόχους στο ποιήμα Σεφέρη.Εσύ?
Κατάλαβα τι λες,εγώ ειδικούς μόνο.Εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα.