0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους!Να ρωτήσω κάτι;Eίμαι παντελώς άσχετη...Τι είναι αυτά τα μόρια που λέτε για την αναπλήρωση;Από που προκύπτουν π.χ τα 20 μόρια που αναφέρθηκαν προηγουμένως από κάποιους;Aν ας πούμε κάποιος έχει γράψει πάνω από τη βάση έχει ελπίδες αναπλήρωσης ή όχι;Προηγούνται οι παντρεμένοι με παιδιά;Aν δηλώσω παραμεθόριο δεν είναι πιο πιθανό να με πάρουν αναπληρώτρια;Και πάλι συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου..Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: Haroulita στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 02:42:28 pm Παιδιά καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους!Να ρωτήσω κάτι;Eίμαι παντελώς άσχετη...Τι είναι αυτά τα μόρια που λέτε για την αναπλήρωση;Από που προκύπτουν π.χ τα 20 μόρια που αναφέρθηκαν προηγουμένως από κάποιους;Aν ας πούμε κάποιος έχει γράψει πάνω από τη βάση έχει ελπίδες αναπλήρωσης ή όχι;Προηγούνται οι παντρεμένοι με παιδιά;Aν δηλώσω παραμεθόριο δεν είναι πιο πιθανό να με πάρουν αναπληρώτρια;Και πάλι συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου..Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει.Ευχαριστώ!Ούτε εγώ τα ξέρω πολύ καλά.Γνωρίζω όμως ότι αυτά τα 20 και 19 κτλ που λένε τα παιδιά είναι τα μόρια πάνω από το 55 που είναι η βάση. Αν δηλαδή κάποιος γράψει 60 μέσο όρο των δύο ενοτήτων θα πάρει 5 μόριαΑν κάνω λάθος διορθώστε με οι υπόλοιποιΠαιδιά έτσι είναι, τα μόρια για τα οποία κάνουν λόγο οι συνάδερφοι είναι μόρια πάνω από το 55. Αν κάποιος έχει γράψει 60 δυστυχως σε εμάς ΄τους φιλολόγους δεν καταφέρνει τίποτα. Επισης σε κάποιους τα μόρια προέρχονται και από την προυπηρεσία π.χ. από αναπλήρωση αλλά για να καταφέρεις να πας αναπληρωτής πρέπει πάλι να έχεις περάσεις στο ΑΣΕΠ. οπότε δύσκολα τα πραγματα.
Έχεις δίκιο τελικά τώρα το έψαξα η βάση το 2007 ήταν 19,9. Όμως κάθε χρόνο μειώνονται οι θέσεις των αναπληρωτών δεν ξέρουμε πόσους θα πάρουν του χρόνου. Μπορεί να πάρουν λιγότερους από φέτος.
Η βάση του 40% φέτος θα είναι μάλλον γύρω στο 23,7 εκτός αν κάποιο ποσοστό αυτών που έχουν 24 μόρια χωρίς ασέπ μετακινηθούν στον πίνακα του 24μηνου. [Μακάρι να συνέβαινε αυτό για να πέσει η βάση του 40%].Από που συμπεραίνεις τη βάση διορισμού (23,7);
Όσο για τον αριθμό αναπληρωτών... Συν των άλλων υπάρχει και η "γραμμή" να φορτώνουν τους ξενόγλωσσους με δεύτερες αναθέσεις με αποτέλεσμα να μειώνονται ακόμη περισσότερο τα κενά.