0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλημέρα..να ρωτησω κάτι που έχω απορία..αυτοί που έχουν αυτά τα πολλά μόρια και είναι στις πρώτες θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτών κ των ωρομισθίων γιατί δεν διορίζονται να φύγουν απ τη μέση?λογικά θα επρεπε να διοριστούν με τους 24μηνιτες και τους 30 μηνίτες.. και κατι άλλο, πως τα μάζεψαν ?
Στη Ζ φάση, 3 κλήσεις ΠΕ02, η μια 3τεκνη με 5,859 μόρια.
Παράθεση από: sharon στις Φεβρουαρίου 06, 2009, 12:20:14 pmπαιδια καλημέρα..να ρωτησω κάτι που έχω απορία..αυτοί που έχουν αυτά τα πολλά μόρια και είναι στις πρώτες θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτών κ των ωρομισθίων γιατί δεν διορίζονται να φύγουν απ τη μέση?λογικά θα επρεπε να διοριστούν με τους 24μηνιτες και τους 30 μηνίτες.. και κατι άλλο, πως τα μάζεψαν ?Κάποιοι έχουν προϋπηρεσία από ιδιωτικά σχολεία και πρέπει να εργαστούν τουλάχιστον 2 χρόνια ως αναπληρωτές πριν διοριστούν. Κάποιοι άλλοι έχουν μόρια και από ασεπ (πλασματικά) και από προϋπηρεσία σε σχολεία (καθαρά). Στον πίνακα αναπληρωτών υπολογίζονται και τα μόρια από ασεπ ενώ στον πίνακα διορισμών μόνο τα καθαρά.
Λοιπόν ανα δούμε τον προηγούμενο ασεπ στον οποίο έμεινα απέξω από τους διοριστέους για 0,4 μόρια και ήμουν σίγορος ότι θα με πάρουν αναπληρωτή εκείνη την χρονιά με 18,5 μόρια περίπου έπεσε έξω!!! Με κάλεσαν ωρομίσθιο εκείνη την χρονιά και η βάση αναπλήρωσης ήταν στο 23 περίπου. Την επόμενη χρονιά ήμουν σίγουρος ότι θα με πάρουν με τα δεδομένα ότι είχαν πάρει 1200 αναπληρωτές αλλά πάλι έξω έπεσα γιατί πήραν μόνο 947 και η βάση έφτασε στο 19 περίπου. Πίστευω πως και του χρόνου το ίδιο θα γίνει αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε χρόνο ο αριθμός των αναπληρωτών συνέχεια μειώνεται.
....... Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω: για τη θέση μας στον πίνακα συνυπολογίζουμε και τις προσαυξήσεις ή όχι;
Και τι πιθανότητες έχω φέτος να κληθώ; Αν γράψω και φέτος καλά..