PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
(Συντονιστής:
giokspy
)
Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται;
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται; (Αναγνώστηκε 23296 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιχάλης Αλεξάκης
Νέο μέλος
Φύλο:
Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται;
«
στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 05:45:52 pm »
Tweet
Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2008-2009» (
http://www.pde.gr/forum/index.php?page=619
) που ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΠΘ στις 10 Δεκεμβρίου 2008, λέει ότι:
1. Μέχρι 30/1/2009 θα έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική καταχώριση και επεξεργασία των αιτήσεων στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-Data Center
2. Στις 2/2/2009 θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Υπ.Ε.Π.Θ. οι πίνακες με τα στοιχεία των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών.
3. Από 2/2/2009 μέχρι 9/2/2009 θα υποβάλλονται ενστάσεις από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς, σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρισης στοιχείων.
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν έχουν ανακοινωθεί;
Και αν δεν έχουν, γιατί συμβαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ
Μιχάλης Αλεξάκης
ΠΕ1204, Χανιά, Κρήτη
Καταγράφηκε
Μιχάλης Αλεξάκης
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται;
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:21:15 »
pap_eri
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:06:37 pm »
Όχι δεν τηρείται ακριβώς. Προς το παρόν η καταχώρηση των αιτήσεων συνεχίζεται ως τις 8/2... άρα όλα μάλλον μεταφέρονται για μια βδομάδα μετά!
Καταγράφηκε
kyra_daskala
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:13:00 pm »
Από φίλη που δουλεύει σε γραφείο έμαθα ότι έχουν ξεκινήσει την καταχώριση των στοιχείων αλλά είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Καθημερινά ολοκληρώνονται γύρω στις 8 αιτήσεις, γίνονται αργά για να μην υπάρχουν λάθη και πολλοί συνάδελφοι έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα έτη ένα ένα.
Από τον τρόπο που μου εξήγησε ότι θα έπρεπε να γίνεται η δουλειά, κανονικά χρειάζονται δύο άτομα (ένας να συμπληρώνει ένας να ελέγχει) και αυτός που συμπληρώνει τα στοιχεία στον υπολογιστή να είναι και δαχτυλογράφος, για να συμπληρωθουν όλες οι αιτήσεις σε ένα μήνα. Ή ένα άτομο που να γνωρίζει τυφλό σύστημα
Επίσης κάποια γραφεία έχουν μικρό όγκο αιτήσεων να διεκπαιρεώσουν σε αντίθεση με άλλα.
Εγώ πάντως τα ακούω βερεσέ τα παραπάνω. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες που έχει αυτή η διαδικασία αλλά για να βγει η δουλειά χρειάζονται άνθρωποι που ξέρουν από δουλειά γραφείου και όχι βυσματικά να παίρνουν αποσπάσεις.
@anna_r από αυτά που μου μετέφερε η φίλη μου δεν το βλέπω να ολοκληρώνονται σε μια εβδομάδα, αν βάλουν τρία τέσσερα άτομα παραπάνω μπορεί.
Καταγράφηκε
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του
enastron
Πλήρες μέλος
Φύλο:
...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
«
Απάντηση #3 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:18:31 pm »
Η ηλεκτρονική καταχώρηση εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος,οπότε κι αυτοί που ξέρουν τη δουλειά γραφείου έχουν χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια λόγω της περιπλοκότητας του όλου συστήματος(χωρίς ν'αμφισβητώ τα λεγόμενα της kyra_daskala
).Το υπουργείο έχει δώσει κάποιες μέρες παράταση στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης -μέχρι 15 Φλεβάρη έμαθα.Έτσι προέκυψε αυτή η καθυστέρηση.Επομένως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.Μετά τα μέσα Φλεβάρη απ' όσο έχω μάθει θα είναι έτοιμοι οι αντίστοιχοι πίνακες.Οπότε μην ανησυχείτε
Καταγράφηκε
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 07:21:15 »
Nikandros
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:23:33 pm »
Ρε παιδιά κι έστω ότι βγαίνουνε οι πίνακες. Σε τι χρησιμεύουν, αφού έτσι κι αλλιώς οι διευθύνσεις μας έχουν ενημερώσει για τα μόρια; Μήπως μας βοηθάνε να κάνουμε τίποτε προβλέψεις;
Καταγράφηκε
enastron
Πλήρες μέλος
Φύλο:
...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
«
Απάντηση #5 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 06:30:44 pm »
Πρώτον δεν έχουν ενημερώσει όλες οι διευθύνσεις ακόμη(αφού τρέχουν και δε φτάνουν με την ηλεκτρονική καταχώρηση
) και δεύτερον οι πίνακες αναρτώνται για δύο λόγους.Για να είναι σίγουρο πως έχουν περαστεί σωστά τα μόρια του καθένα κι αν όχι να υποβάλλει ένσταση.Επίσης για να μπορεί ο καθένας να βλέπει τα μόρια των συναδέλφων του και να αποτρέπονται τα μαγειρέματα.Λέμε τώρα...
Καταγράφηκε
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...
Nikandros
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2009, 11:01:25 pm »
Ναι, λες και μπορούμε να γνωρίζουμε τι οικογενειακά μόρια ή υποτιθέμενες συνυπηρετήσεις έχει ο καθένας... τέλος πάντων, για τα μάτια του κοσμου πιστεύω ότι είναι. Τουλάχιστον θα αναφέρονται τα μόρια 1ης επιλογής κι εντοπιότητας που δεν φαίνονται στις λίστες των διευθύνσεων όπου υπηρετούμε;; Ισως τοτε να έχουν μεγαλύτερη χρησιμότητα....
Καταγράφηκε
Μιχάλης Αλεξάκης
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Φεβρουαρίου 03, 2009, 12:05:35 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μακάρι κάποτε να τηρούνται οι προθεσμίες. Αλλά και όταν δεν τηρούνται, να βγαίνουν ανοιχτά οι «υπεύθυνοι» και να ανακοινώνουν (τουλάχιστον) τις προθέσεις τους. Έτσι ώστε η πληροφόρηση να είναι έγκυρη και υπεύθυνη.
Η διαφάνεια μέσα από το διαδίκτυο μπορεί και πρέπει να βοηθήσει μια αραχνιασμένη δημόσια διοίκηση να βελτιωθεί σημαντικά. Αν ξεκινήσουν σήμερα να ανακοινώνουν τις αιτήσεις των μεταθέσεων, ίσως αύριο να (απαιτήσουμε να) ανακοινώνουν και εκείνες των (κατάπτυστων) αποσπάσεων. Αρκεί να θέλουμε…
Μιχάλης Αλεξάκης
ΠΕ1204, Χανιά, Κρήτη
Καταγράφηκε
Μιχάλης Αλεξάκης
pap_eri
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #8 στις:
Φεβρουαρίου 04, 2009, 09:30:25 pm »
Ας δείξουμε μια ανοχή παιδιά για φέτος γιατί δεν είναι καθόλου εύκολη η καταχώρηση των αιτήσεων. Άλλωστε από τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε μάθει τα μόρια μας δεν θα αλλάξουν και πλλά αν ολοκληρωθούν και από το υπουργείο. Και ας μην ξεχνάμε πως η αναστάτωση είναι για φέτος, με το νέο σύστημα τα πράγματα θα απλουστευθούν από του χρόνου.
Καταγράφηκε
sugar1
Νέο μέλος
«
Απάντηση #9 στις:
Φεβρουαρίου 08, 2009, 05:00:39 pm »
Απο αυτά που έχω καταλάβει οι διευθύνσεις δεν δίνουν τα κενά για να μην καλύπτονται απο μεταθέσεις,αλλά απο αποσπάσεις αναπληρωτές και ωρομίσθιους.Το λογικό θα ήταν να δίνονται τα κενά όταν βγαίνει η εγκύκλιος.Στην ελλάδα δεν γίνονται αυτά γιατί οι πολιτικοί θα μας χάσουν απο πελάτες τους
Καταγράφηκε
ZMOL
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #10 στις:
Φεβρουαρίου 09, 2009, 07:21:13 pm »
Περασε η εβδομάδα! Μήπως υπάρχουν νεα;
Καταγράφηκε
J-PHYS
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:37:01 am »
εμενα χθες μοιυ έστειλαν με φαξ την αίτηση να την υπογράψω (
Καταγράφηκε
leniao
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #12 στις:
Φεβρουαρίου 10, 2009, 10:42:29 am »
Παιδιά μου έστειλαν την αίτηση με email από τη διεύθυνση της οργανικής μου θέσης (είμαι με απόσπαση σε άλλη διεύθυνση)για έλεγχο των μορίων και υπογραφή και να την στείλω πίσω με courier. Το ίδιο έγινε και στην περιοχή που είμαι με απόσπαση από την εδώ διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους εδώ οργανικά συναδέλφους που ζητάνε μετάθεση. Νομίζω ότι "η γη κινείται" !!!!
Είμαι ΠΕ 09 και θέλω να πάω ΠΕΛΛΑ. Είναι εδώ κανένας συνάδελφος που ζητάει την ίδια περιοχή να μιλήσουμε λίγο;
Καταγράφηκε
Μιχάλης Αλεξάκης
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #13 στις:
Φεβρουαρίου 10, 2009, 06:08:47 pm »
Φίλοι και συνάδελφοι,
Με αφορμή τις καθυστερήσεις στην ανακοίνωση των αιτήσεων για μετάθεση, τις γενικότερες καθυστερήσεις και τα λάθη στην εκπαίδευση, επανέρχομαι με μια παλιότερη πρότασή μου, που αποβλέπει στην βελτίωση (της οργάνωσης) της εκπαίδευσης.
Επειδή οι εκπαιδευτικοί είμαστε μορφωμένοι άνθρωποι, αλλά και επειδή οι δικές μας πρακτικές γίνονται μάθημα, μπορούμε –αν θέλουμε- να διαχειριζόμαστε και να ελέγχουμε μόνοι μας τα πολύ βασικά υπηρεσιακά μας θέματα. (διορισμοί, μεταθέσεις, μισθοδοσία, επιμόρφωση, μόρια κλπ)
Η πρότασή μου είναι η «λίστα», την ξανα-καταθέτω,
http://users.sch.gr/michalisalexakis/protaseis/protasi.htm
, και ελπίζω να σας προβληματίσει και –αν συμφωνείτε- να βρούμε κάποιον τρόπο να την βελτιώσουμε και να την εκθέσουμε στον ‘από μηδενικής βάσης’ διάλογο για την εκπαίδευση.
Μιχάλης Αλεξάκης
ΠΕ1204, Χανιά, Κρήτη
Καταγράφηκε
Μιχάλης Αλεξάκης
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
6
Πάνω