*

Αποστολέας Θέμα: Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται;  (Αναγνώστηκε 23258 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fifi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Το χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων εκπαιδευτικών... τηρείται;
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 09, 2009, 12:48:02 pm »
Είναι και αυτό μια λογική άποψη και μακάρι τα πράγματα να είναι όπως εσύ τα λες.
Το μόνο πάντως σίγουρο είναι πως η τύχη στις μεταθέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος panzos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • We are a way for the Cosmos to know itself
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 10, 2009, 07:33:45 pm »
Υπάρχει κανένα νέο για το πότε θα βγούνε οι μεταθέσεις; Ακόμα ούτε Πειραματικά, ΣΜΕΑ βγήκανε....
“When Kepler found his long-cherished belief did not agree with the most precise observation, he accepted the uncomfortable fact. He preferred the hard truth to his dearest illusions; that is the heart of science.” - Carl Sagan

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 13, 2009, 10:52:56 am »
Απόλυτη ησυχία και καμία πληροφόρηση για το ζήτημα των μεταθέσεων και ανησυχώ!Μήπως έχει πάρει το αυτί κάποιου κάτι νεότερο;
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 13, 2009, 11:21:44 am »
Λοιπόν πήρα μόλις τηλ στο υπουργείο και μου είπανε ότι θα βγούνε αρχές Απριλίου.Αυτό που μου άρεσε είναι που όταν τη ρώτησα "θα καθυστερήσουν δηλαδή τόσο;" μου απάντησε με ύφος "τι θα καθυστερήσουν;".Και όταν της είπα πως μιλάω για το χρονοδιάγραμμα έχασε το υφάκι και μου απάντησε "ναι, ναι"....
Υπομονή, γιατί δεν το βλέπω τελικά να βγαίνουν σύντομα.Το βλέπω να πηγαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα και να φτάνουμε στο Πάσχα.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος daskala83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΑΜΕ ΧΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 13, 2009, 01:51:33 pm »
Άντε βρε ... δε ντρέπονται λίγο!!!!!
Έτοιμα τους τα δώσαμε...τι θέλουν πια???
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος panzos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 13, 2009, 10:03:36 pm »
πραγματικά απαράδεκτοι...να μην πώ τίποτα άλλο πιο βαρύ...

Οπότε λογικά θα βγούνε την εβδομάδα 30/3 - 3/4...

“When Kepler found his long-cherished belief did not agree with the most precise observation, he accepted the uncomfortable fact. He preferred the hard truth to his dearest illusions; that is the heart of science.” - Carl Sagan

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 14, 2009, 07:09:28 pm »
 :-[ :-[Παιδιά να μην τα ανοκοινώσουν και κοντά στο Πάσχα.... ??? ??? ???
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος tzenh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 15, 2009, 01:29:39 pm »
Σκέφτομαι ότι σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα 2/3 θα έβγαιναν οι ειδικές μεταθέσεις (σε Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Πειραματικά, Διαπολιτισμικά, ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ) και μέχρι 15/3 οι γενικές. Οπότε μιλάμε για μια διαφορά σχεδόν 2 εβδομάδων. Πράγμα που σημαίνει ότι και αύριο (λέμε τώρα) να βγουν οι ειδικές, οι γενικές την εβδομάδα μετά τις 30/3 και βλέπουμε....

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 15, 2009, 04:40:04 pm »
Παιδιά γειά σας!  ;D Σε επικοινωνία που είχα την Παρασκευή 13/3, με την Δευτεροβάθμια της περιοχής όπου έχω οργανική, μου είπαν ότι τα πάντα έχουν σταλεί στο Υπουργείο και ότι εκεί καθυστερούν γιατί γίνονται πολλές διορθώσεις προς τα κάτω, ιδιαίτερα σε αυτούς που ήταν αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης σε πολλά σχολεία ταυτόχρονα. Σε ερώτηση μου για τους πίνακες μορίων που έχουν στις ιστοσελίδες τους διάφορες διευθύνσεις μου είπε ότι οι περισσότερες σίγουρα (αν όχι όλες) δεν έχουν ακόμα κάνει τις διορθώσεις που τους στέλνει το Υπουργείο και έτσι παραπληροφορούνται οι ενδιαφερομένοι. Ρώτησα επίσης πώς είναι δυνατόν αφού έχω ήδη υπογράψει την αίτηση που οι ίδιοι μου έστειλαν με τα μόρια ξαφνικά να βρεθώ με άλλα μόρια και μου είπαν ότι όταν σταλούν από το ΥΠΕΠΘ οι τελικές διορθώσεις, αν έχω διαφορετικά μόρια τελικά , θα μου ξαναστείλουν νέα αίτηση για να την υπογράψω.  Παραμύθια της Χαλιμάς μου θυμίζουν όλα αυτά. Σαν να παραμαγειρεύονται πάλι.........................και  εκεί που είπαμε ότι θα υπάρχει διαφάνεια με το on line σύστημα........ ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
,

Αποσυνδεδεμένος panzos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 15, 2009, 05:15:10 pm »
ξέρεται τι μου την σπάει...

αν πάει κανένας απο εμάς που αγωνιούμε  και δουλεύει του χρόνου στο τμήμα μεταθέσεων...θα κολοβαράει και ας βγούν αργά...

ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 15, 2009, 05:48:39 pm »
Δε νομίζω ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με 1-2 άτομα, και δε νομίζω πως στο τμήμα των μεταθέσεων το ξύνουμε. Καλύτερα να είμαστε πιο προσεκτικοί για πράγματα που δεν ξέρουμε και έχουν να κάνουν με συναδέλφους.

Αποσυνδεδεμένος rania81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 15, 2009, 07:07:20 pm »
Δε νομίζω ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με 1-2 άτομα, και δε νομίζω πως στο τμήμα των μεταθέσεων το ξύνουμε. Καλύτερα να είμαστε πιο προσεκτικοί για πράγματα που δεν ξέρουμε και έχουν να κάνουν με συναδέλφους.

Εγώ προσωπικά δε νομίζω πως οι συνάδελφοι στα γραφεία ή στο υπουργείο δεν δουλεύουν. Αντιθέτως πιστεύω πως η πίεση είναι αρκετά μεγάλη, γι'αυτό άλλωστε και τους "ευνοούν" δίνοντας τους τα μόρια της οργανικής τους.Διαφορετικά κακά τα ψέμματα ποιος από εμάς θα προτιμούσε να δουλέψει στα γραφεία; Κανείς μάλλον. Το θέμα είναι για μένα πως κάποιοι από τους συναδέλφους αυτούς, χωρίς να μπορώ να καταλάβω το λόγο, όταν τους ζητάς τηλεφωνικά πληροφορίες βρίσκουν την ευκαιρία να σε ειρωνευτούν ή δείχνουν πόσο πολύ τους ενοχλείς.Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι από τη στιγμή που το ίδιο το υπουργείο έχει δώσει τα τηλέφωνα στα αρμόδια τμήματα είναι υποχρεωμένοι να απαντούν και να διευκολύνουν τους συναδέλφους τους όταν τους ζητούν πληροφρίες και πως και αυτό είναι μερος της δουλειάς τους.Η αγένεια βέβαια είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που ακολουθεί τη καρέκλα του δημοσίου υπαλλήλου και δεν περιορίζεται φυσικά στο τμήμα μεταθέσεων του υπουργείου παιδείας.Σε καμία περίπτωση δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι το ίδιο. Οφείλω να αναγνωρίσω την ευγένεια με την οποία μου μιλησε άντρας συνάδελφος στο τμήμα μεταθέσεων πριν 2 εβδομάδες κάτι που δεν μπορώ να πω για τη συνάδελφο με την οποια είχα την "τιμή" να μιλήσω προχθες.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 16, 2009, 09:35:43 am »
Από τις 6-3 είχαν ειδοποιήσει με mail όλες τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία να στείλουν τα χαρτιά αιτήσεων των ειδικών κατηγοριών μεταθέσεων (πολύτεκνοι και ασθένειες) αλλά ακόμα δεν τις έχουν συγκεντρώσει. Σήμερα ξαναέστειλαν mail στα Γραφεία και τις Διευθύνσεις να αποσταλούν άμεσα με φαξ οι αιτήσεις που δεν έχουν σταλεί ακόμα. Προφανώς επεξεργάζονται τις ειδικές κατηγορίες και θέλουν όσο γίνεται γρηγορότερα και τα τελευταία για να τελειώνουν...

Αντε να δούμε...  :(
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 16, 2009, 11:57:35 am »
Κάποιες Δ/νσεις δεν εχουν επεξεργαστεί ακόμα τα κενά τους....Ισως το οτι δεν υπάρχει σαφή εικόνα για τα κενα να καθυστερεί και τη διαδικασία των μεταθέσεων :( ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)