0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟγιατί και ας διαβασα πολύ και ας νομίζω ότι έγραψα καλά ΘΕΛΩ να ξέρω τα κριτήρια βαθμολόγισηςαλλιώς προετοιμάζω την γιαγια μου που δεν έδωσε για διορισμό
Παράθεση από: πε04.04 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 08:44:59 amΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟγιατί και ας διαβασα πολύ και ας νομίζω ότι έγραψα καλά ΘΕΛΩ να ξέρω τα κριτήρια βαθμολόγισηςαλλιώς προετοιμάζω την γιαγια μου που δεν έδωσε για διορισμό Εγώ δε νομίζω ότι θα δημοσιεύσουν επίσημες απαντήσεις . Ίσως δε θέλουν να εκθέσουν τα φροντιστήρια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής αντιφατικές απαντήσεις.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω, με βαση ποιες απαντησεις διορθωνουν τα γραπτα μας? Μηπως περιμενουν απο μας να τους πουμε τα σωστα.
προσπαθώ τόση ώρα να μπω στην ιστοσελίδα του ασεπ και τίποτα. Μήπως περνάνε τις απαντήσεις και είναι για λίγο εκτός λειτουργίας?