0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kalia_ στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 12:27:41 pmΓεια σας!Επειδή δεν τα πήγα και πολύ καλά στον φετινό διαγωνισμό, άρχισα να σκέφτομαι τον επόμενο...Άκουσα όμως κατι φήμες ότι δεν θα δίνουμε πλέον γραπτά, αλλά με προφορική συνέντευξη!Γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Γεια σας!Επειδή δεν τα πήγα και πολύ καλά στον φετινό διαγωνισμό, άρχισα να σκέφτομαι τον επόμενο...Άκουσα όμως κατι φήμες ότι δεν θα δίνουμε πλέον γραπτά, αλλά με προφορική συνέντευξη!Γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα;
Και εγώ αυτό άκουσα πως θα είναι προφορικός. Θα ξεκινήσει με το που θα δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα αυτού του διαγωνισμού και λήξει η περίοδος ενστάσεων. Πρέπει να ξεκινήσει νωρίς για να προλάβουν σε δύο χρόνια να μας εξετάσουν όλους. Αλλά χθες κάποιος μου είπε πως στον επόμενο διαγωνισμό θα εξεταστούμε με κώδικα Μορς και έχω μπερδευτεί λίγο..
λοιπον το εχω.τα γραπτα θα μετρουν 60% και η συνεντευξη 40%.τα πρασινογαλαζα παιδια θα παιρνουν 100% στη συνεντευξη οποτε εντελως αξιοκρατικα θα εχουν περισσοτερα μορια απο εμας.βεβαιως εχω και 2 σχεδιο.δινουμε αρχικα συνεντευξη και οσοι περασουν προχωρουν και στα γραπτα.αντε να υπαρξει και λιγη αξιοκρατια ρε παιδια.να αρχισουμε διαδηλωσεις για να εφαρμοσουν το 2 σχεδιο τωρα.μην καθομαστε ο χρονος ειναι χρημα και ως γνωστον περναμε οικονομικη κριση.
Εγώ λέω οι διορισμοί να γίνονται με κλήρωση και οι διοριστέοι να παίρνουν κι ένα κιλό μορταδέλλα, οι υπόλοιποι να πάιρνουν αναμνηστικό μπρελόκ "ΥΠΕΠΘ" (θα διατίθεται σε 3 χρώματα, λαχανί, φούξια και μπεζ).
χαχαχχαχαχαχαχαχχα και θα χαρίσω την μορταδέλα μου σε όποιον την ζητήσει!