0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά η πρόταση νομίζω ότι δεν είναι πλήρης.Και αυτό γιατί θα πρέπει στη συνέντευξη να προσμετράται και το τι ομάδα είσαι.Ναι,ναι κοροιδέψτε εσείς,αλλα να δείτε που θα το τεκμηριώσουν επιστημονικά.Για παράδειγμα:ο καθηγητής Ολυμπιακών φρονημάτων είναι πιο κοινωνικός,δίνει περισσοτερη σημασία στο αποτέλεσμα και είναι λίγο εθνικιστής(λόγω σνομπισμού απέναντι στο Champions League)o Παναθηναικός είναι περισσότερο κατάλληλος για να αναλαμβάνει μακροπρόθεσμα projekts και διακρίνεται για τον κοσμοπολιτισμό τουο Αεκτζής μπορεί να εργαστεί καλύτερα σε σχολεία χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων,καθώς είναι ο φτωχός συγγενής των τριών μεγάλωνΤέλος ο Παοκτζής νομίζω ότι ανήκει καθαρά στην κατηγορία του laissez faire εκπ/κου....
Πολύ μακριά το πήγες bettina..Μολδαβή νηπιαγωγό είδες;Τρέχα!
Παράθεση από: possessed στις Ιουλίου 10, 2009, 04:42:35 pmΠολύ μακριά το πήγες bettina..Μολδαβή νηπιαγωγό είδες;Τρέχα!μην υποβαθμιζουμε τη συζητηση.εδω μιλαμε για καυτη βραζιλιανα και εσυ το ριξες στις μολδαβες.ελεος.εχουμε και ενα επιπεδο
Παιδιά σας παρακαλώ ας μείνουμε εκτός θέματος γιατί αν συνεχίσουμε θα διαγράψουν όλα τα μηνύματα που έχουν σχέση με το θέμα.Ευχαριστω
Παράθεση από: bettina στις Ιουλίου 10, 2009, 04:48:01 pmΠαράθεση από: possessed στις Ιουλίου 10, 2009, 04:42:35 pmΠολύ μακριά το πήγες bettina..Μολδαβή νηπιαγωγό είδες;Τρέχα!μην υποβαθμιζουμε τη συζητηση.εδω μιλαμε για καυτη βραζιλιανα και εσυ το ριξες στις μολδαβες.ελεος.εχουμε και ενα επιπεδοΜην ψαρώνεις από τις διαφημίσεις βρε κουτό!Οι περισσότερες
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 10, 2009, 04:52:44 pmΠαιδιά σας παρακαλώ ας μείνουμε εκτός θέματος γιατί αν συνεχίσουμε θα διαγράψουν όλα τα μηνύματα που έχουν σχέση με το θέμα.Ευχαριστω εκτός δεν είμαστε? rublev όχι και
Δηλαδή με τον Αλμωπό Αριδαίας δεν έχω καμιά ελπίδας,έτσι;Κατάλαβα..τα ξεχνάω όλα και πάω να βρω τρόπο να με πάρουν στα σχολεία του οαεδ..
για σταθείτε,εδω έχουμε θέμα..πως προδικάζετε ότι η επιτροπή θα αποτελείται από άντρες;Λίγο φαλλοκρατικό δεν είναι αυτό;Ελα και είμαι ψόφια για τσαμπουκά σήμερα..