0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι τωρα που δωσαμε ηρεμησα πρωτη φορα εδινες?δεν συμμετειχες σε αλλες συζητησεις εισαι καινουρια ε?ειχες διαβασει πολυ ?παντως τωρα ηρεμησε οτι εγινε εγινε ειμαι πολυ χαλαρη τωρα πια το μονο που με τρωει ειναι να βγουν οσο πιο γρηγορα τα αποτελεσματα να ξερουμε τι καναμε μακαρι να εβγαιναν και αυριο οι πινακες με διορισμους
elenni εσυ ποιο λες να ειναι στο σωστο στο 23? γιατι κι εγω συμφωνα με το φροντιστηριο το εχω λαθος. παιδια μηπως μπορει να μου απαντησει στην προηγουμενη ερωτηση μου? με 10 λαθη τι βαθμος βγαινει?
συμφωνω κοριτσια για 23 και 34 ειναι α και γ αντιστοιχα...εχω ενσταση ομωσ και για 37 38 και το 41!!δεν χερω σιγουρα ομωσ!αλλα 23 και 34 σιγουρα δεν ειναι σωστα!!εγω εχω 8 λαθη και ενα που αφησα κενο το 35!!
Παράθεση από: MairyLiscious στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:49:30 pmεγω παλι τωρα που δωσαμε ηρεμησα πρωτη φορα εδινες?δεν συμμετειχες σε αλλες συζητησεις εισαι καινουρια ε?ειχες διαβασει πολυ ?παντως τωρα ηρεμησε οτι εγινε εγινε ειμαι πολυ χαλαρη τωρα πια το μονο που με τρωει ειναι να βγουν οσο πιο γρηγορα τα αποτελεσματα να ξερουμε τι καναμε μακαρι να εβγαιναν και αυριο οι πινακες με διορισμους ναι δεν συμμετειχα σε πολλες συζητησεις αλλα ημουν παντα εδω και σας διαβαζα ηρεμη ειμαι στο οτι δωσαμε και τελειωσε αυτος ο γολγοθας!!!!δεν εδινα πρωτη φορα..δυστυχως δινω και ξαναδινω!!!! ειναι η τεταρτη φορα...σνιφ...σνιφ.... και ναι αυτη τη φορα διαβασα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. ξερεις ποσο απογοητευτικο ειναι να "φτανεις συνεχεια στην πηγη και να μην πινεις νερο" γιαυτο πιστευω να καταλαβαινεις την αγωνια μου και κατα ποσο μπορει να ειμαι ηρεμη!!!!
Παράθεση από: antrianna στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 02:56:47 pmelenni εσυ ποιο λες να ειναι στο σωστο στο 23? γιατι κι εγω συμφωνα με το φροντιστηριο το εχω λαθος. παιδια μηπως μπορει να μου απαντησει στην προηγουμενη ερωτηση μου? με 10 λαθη τι βαθμος βγαινει?Λοιπον αν τα εχω καταλαβει σωστα...καθε σωστη απαντηση παιρνει 1 2/3 οποτε περιπου 1,66. Η λαθος απαντηση σου αφερει 1/4 του 1,66 οποτε περιπου 0,41..αρα εαν εχεις 50 σωστες επι 1,66 = 83΄και 10 λαθος επι 0,41 =4,1 αρα 83 - 4,1 = 78,9 % Ας βοηθησει και καποια αλλη...μηπως εχω κανει καμια ¨πατατα¨
Antrianna εγώ στην 23 έβαλα το α γιατί δεν πιστεύω ότι πρέπει τα παιδιά να γνωρίζουν τα γράμματα. Με 10 λάθος νομίζω σου βγαίνει γύρω στο 83.